Filters
183 winkels

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Cyber Monday winkels in 2024

Deze pagina bevat de deelnemende Cyber Monday winkels met hun acties tijdens Cyber Monday 2024. Dit overzicht is up-to-date en er wordt duidelijk gemaakt wanneer een aanbieding geldig is. De looptijd van de acties gelden bij de meeste winkels enkel een dag. Dit betekent de Cyber Monday deals starten op maandag 2 december en deze dag dus ook weer aflopen. Veel winkels trekken hun Black Friday deals door tot en met Cyber Monday, Houd dus de winkels met leuke Black Friday aanbiedingen ook in de gaten. Blijf daarnaast op de hoogte van de deelnemende Cyber Monday winkels door regelmatig deze pagina te checken.

Succes Cyber Monday voorgaand jaar

In 2019 waren er veel winkels die deelnamen aan Cyber Monday, waaronder (web)winkels zoals MediaMarkt, Bol.com, Coolblue, Amazon en BCC. Deze winkels boden daarbij veel scherpe en uitgebreide aanbiedingen aan tijdens Cyber Monday. Voor 2024 verwachten we niet alleen meer deelnames, maar ook nóg hogere kortingen. Om het allemaal overzichtelijk te houden, selecteren wij speciaal voor jou de beste deals en acties in een gemakkelijk overzicht! Zodoende hierboven een overzicht met winkels waarvan wij verwachten dat deze weer gaan stunten met Cyber Monday kortingen tijdens deze fantastische maandag! Dus houd ze in de gaten!