Thuisbezorgd Black Friday 2024

Black Friday Thuisbezorgd
De Black Friday 2024 deals van Thuisbezorgd zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Thuisbezorgd

Meer dan 8000+ restaurants | Online of contant betalen | Live je bestelling volgen

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Thuisbezorgd: Altijd een goed idee!

Even Thuisbezorgd? Altijd een goed idee! Je herkent het misschien wel. Je hebt niet zoveel zin om te koken want je hebt net een lange dag gewerkt, voor je partner of huisgenoten geldt hetzelfde en dus kookt er niemand. Wat doe je? Iets ongezonds halen, een kant- en klare maaltijd halen bij de supermarkt of een maaltijd bestellen? Dat laatste zorgt vaak voor een gevarieerd aanbod en is daarom het beste idee! Thais, Chinees, Grieks of gewoon de Hollandse stamppot? Bij Thuisbezorgd kun je bestellen waar jij zin in hebt! Weet je wanneer Thuisbezorgd helemaal een goed idee is? Op 29 november 2024 tijdens Black Friday 2024!

Black Friday als de kortingsdag van het jaar

Black Friday is het kortingsfenomeen dat stamt uit de VS. De traditionele Amerikaanse feestdag Thanksgiving wordt altijd gevierd op de vierde donderdag ven de maand november. Een dag later zijn vaak veel mensen vrij, waardoor ze zich in de stad bevinden of online gaan shoppen. Daarbij gerekend dat Thanksgiving vlakbij kerst en Sinterklaas zit, is deze dag één van de grootste shopdagen van het jaar. Slim dus dat winkeliers besloten om juist op deze vierde vrijdag van de maand korting aan te bieden. Nederlanders houden van korting en dus doen de shops, waaronder ook Thuisbezorgd.nl mee met acties. Met de gigantische kortingen tijdens Black Friday op de vrijdag en de online kortingen tijdens Cyber Monday op de maandag.

Abonneren op de nieuwsbrief!

Dat Black Friday populair is en steeds hipper wordt, krijg je misschien wel mee. Overal hangen posters, liggen flyers en worden kortingsacties gepromoot. Het is daarom handig dat je niet het overzicht kwijtraakt maar weet welke deals voor jou zijn bedoeld. Gelukkig zijn er de handige deal alerts in de nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief vind je de beste deals voor de categorieën die jij zelf kunt kiezen. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in deals over eten & drinken? Dan staan de deals van Thuisbezorgd daar sowieso tussen!