New Yorker Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van New Yorker zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij New Yorker

Ruim 1.000 winkels in 44 landen
Ruim 40 jaar ervaring met fashion

Black Friday New Yorker: Fashion voor elk moment

NewYorker is één van de grootste fashion stores wereldwijd. Deze internationaal bekende speler heeft inmiddels meer dan 1.000 winkels in meer dan 44 landen. De kleding is overal weer even uniek. NewYorker staat al 40 jaar bekend om trendy fashion. Zo creëren ze nieuwe eigen looks die fashionista’s over de hele wereld al jaren aanspreekt. Tijdens Black Friday 2022 op 25 november, vind je bij dit merk een ruime keus aan artikelen met hoge kortingen.

Bij NewYorker vind je bijvoorbeeld vestjes voor maar € 15,00 en leuke T-shirts met bijvoorbeeld een Disney print voor maar € 8,00. Zo zie je maar! NewYorker is voor fashionistas maar zeker niet duur! Als je even zoekt, vind je vast jouw favoriete fashion item voor een lage prijs. Heb je al je verlanglijstje opgesteld met jouw favo producten? Doe dit snel voordat Black Friday begint, dan weet je precies wat je aan moet schaffen op 25 november. De winkelstraten zullen namelijk vol zijn van de koopjesjagers en je wilt natuurlijk wel op tijd zijn. Gelukkig bieden wij daar de perfecte oplossing voor. Abonneer je op de Black Friday Nederland nieuwsbrief. Zo ontvang jij in de week van Black Friday alle deals die vallen binnen de categorie waarin jij bent geïnteresseerd in jouw mailbox.

Black Friday NewYorker: de beste deals

Black Friday wordt gevierd op de dag na Thanksgiving, op de vierde vrijdag van november. Op deze dag beginnen veel Amerikanen met de start van het kerstinkopen seizoen. Vandaar dat het de eerste dag van het jaar is waarop winkeliers weer in de plus staan en uit hun schulden komen. Dit is één van de redenen waarom Black Friday ontstond. Inmiddels is Black Friday overgewaaid en doet heel Europa vrolijk mee met deze kortingsparade. Het is één gezellig groot feest in de stad. Redenen genoeg dus om niet online te bestellen maar eropuit te gaan en de Black Friday sferen te proeven.

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen

Interessante pagina's