Stella Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Stella zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Stella

Garantie tot 5 jaar
Levertijd 5 dagen
Laagste prijs
Nederlands kwaliteitsproduct
Proefrit en service aan huis

Stella Black Friday

Stella staat voornamelijk bekend om haar e-bikes en haar service. Wanneer je een e-bike bij Stella koopt, heb je vijf jaar garantie op de fiets en drie op de accu. Daarnaast is de levertijd maar vijf dagen. Ook heeft Stella de laagste prijs doordat ze rechtstreeks aan de consument leveren. En vooral tijdens de Stella Black Friday aanbiedingen hebben ze vaak de allerlaagste prijs door de toffe kortingen die ze dan weggeven. Dus keep an eye out!

Voorspellingen voor Stella Black Friday 2022

We verwachten voor Black Friday 2022 ook weer hele hoge kortingen op elektrische fietsen. Tijdens voorgaande edities ontving je namelijk tot wel 35% korting op verschillende Stella e-bikes. Wanneer je jezelf inschreef voor de nieuwsbrief kreeg je als eerste korting op de te gekke deals! Ook een puntje om dit jaar al over na te denken dus!

Wanneer zijn de Black Friday 2022 acties?

Wanneer we kijken naar de deals van voorgaande edities, verwachten we dat de aanbiedingen dit jaar ook vier dagen gaan gelden. Dit betekent dat de acties starten op vrijdag 25 november en doorlopen tot Cyber Monday, op maandag 28 november. Vier dagen lang genieten dus!

Relevante productcategorieën

Vrije tijd

Interessante pagina’s