Stella Black Friday 2024

Black Friday Stella
De Black Friday 2024 deals van Stella zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Stella

Garantie tot 5 jaar | Levertijd 5 dagen | Laagste prijs | Nederlands kwaliteitsproduct | Proefrit en service aan huis

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Stella Black Friday

Stella staat voornamelijk bekend om haar e-bikes en haar service. Wanneer je een e-bike bij Stella koopt, heb je vijf jaar garantie op de fiets en drie op de accu. Daarnaast is de levertijd maar vijf dagen. Ook heeft Stella de laagste prijs doordat ze rechtstreeks aan de consument leveren. En vooral tijdens de Stella Black Friday aanbiedingen hebben ze vaak de allerlaagste prijs door de toffe kortingen die ze dan weggeven. Dus keep an eye out!

Voorspellingen voor Stella Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024 ook weer hele hoge kortingen op elektrische fietsen. Tijdens voorgaande edities ontving je namelijk tot wel 35% korting op verschillende Stella e-bikes. Wanneer je jezelf inschreef voor de nieuwsbrief kreeg je als eerste korting op de te gekke deals! Ook een puntje om dit jaar al over na te denken dus!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Wanneer we kijken naar de deals van voorgaande edities, verwachten we dat de aanbiedingen dit jaar ook vier dagen gaan gelden. Dit betekent dat de acties starten op vrijdag 29 november en doorlopen tot Cyber Monday, op maandag 2 december. Vier dagen lang genieten dus!

Relevante productcategorieën

Vrije tijd

Interessante pagina’s