Loavies Black Friday 2023

Black Friday Loavies
De Black Friday 2023 deals van Loavies zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Loavies

Gratis levering vanaf €75,- | Levering binnen 5 werkdagen | Mogelijkheid om achteraf te betalen
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Loavies

Het wordt één van de snelst-groeiende online modewinkels genoemd van Nederland. Waar het ooit werd opgericht op een zolderkamertje in Groningen door Anne en Ben Meilink en Jorn van Klooster, is Loavies inmiddels uitgegroeid tot internationaal modemerk voor elk modemeisje. Bestel je een fashion item? Dan heb je het de volgende dag al in huis! Tijdens Black Friday 2023 vind je hier volop korting.

Black Friday, de term heb je misschien al super vaak voorbij zien komen. Op 24 november breekt deze kortingsdag weer aan. Het ontstond ooit in Amerika waar het keten Macy’s begon met een parade tijdens de dag waarop heel Amerika weer te vinden was in de winkelstraten. Deze parade werd een kortingsdag. En waar korting is, is Nederland. Sinds 2015 doen ook wij volop mee. Steeds meer (web)shops zien het nut in van deze koopjesdag en de deals worden ver van tevoren voorbereid. Eén van de fashion merken die mee gaat doen is Loavies.

Loavies: internationaal nieuw kledingmerk

Jouw kledingkast kan misschien elke dag wel een opfrisbeurt gebruiken als het aan jou ligt. Gelukkig is Loavies het met jou eens. Bij dit kledingmerk kun je kiezen uit duizenden verschillende kledingitems uit alle mogelijke fashion categorieën: jassen, jeans, tops en jurken. Voor ieder genoeg keus. Ook is elk item van Loavies zelf ontworpen, gecreëerd en geproduceerd. Dit maakt Loavies tot uniek kledingmerk met hippe fashion. Heb je iets leuks gezien maar wil je wachten tot de mega sale? Dit is een goed idee! Abonneer je op de nieuwsbrief en jij ontvangt precies wanneer de grootste fashion deals van start gaan. 

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's