Bonprix Black Friday 2024

Bonprix Black Friday
De Black Friday 2024 deals van Bonprix zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Bonprix

Vóór 22.00 uur besteld, overmorgen in huis | 30 dagen bedenkttijd

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Bonprix

Het afgelopen jaar gaf Bonprix 4 dagen lang, 50% korting op geselecteerde artikelen! Heb je dus altijd al gedroomd van vier dagen lang genieten van de mooiste Bonprix aanbiedingen? Dan is er goed nieuws voor jou, want op vrijdag 29 november 2024 wordt deze droom werkelijkheid. Deze vrijdag staat namelijk ook wel bekend als Black Friday, een Amerikaans fenomeen waar wij Nederlanders ook de vruchten van mogen plukken. En daarvoor zijn wij enorm dankbaar, want deze dag draait om niets anders dan de hoogste kortingen en de meest aantrekkelijke deals! Ook Bonprix is hiervan op de hoogte en laat dit niet zomaar voorbij gaan. Zodoende gaven ze het afgelopen jaar 50% korting op verschillende populaire artikelen. Wat het dit jaar gaat zijn is nog een verrassing, maar houd deze pagina goed in de gaten en blijf zo op de hoogte van de Bonprix Black Friday deals van 2024!

Over Bonprix

Als er één bedrijf is welke ontzettend veel passie heeft voor fashion, dan is het Bonprix wel. Met deze passie werken ze hard aan het internationale modebedrijf, welke gevestigd is in Hamburg. Dit harde werken gaat niet ongemerkt aan de wereld voorbij, want vanaf 2018 wordt Bonprix gezien als een van de tien grootste online retailers in Duitsland en zijn ze binnen de Otto Group een van de grootste bedrijven. Dit succes komt voornamelijk door hun sterke concept. Zo blijven ze bijvoorbeeld op de hoogte van de nieuwste trends en vertalen ze deze maandelijks naar nieuwe collecties binnen hun eigen labels. Op deze manier krijgt de klant regelmatig de kans om nieuwe Bonprix items te bewonderen en te dragen. Bovendien kun je bij Bonprix niet alleen je gezin van top tot teen in een nieuw jasje steken, maar ook je interieur!

Zorg dat je het grote spektakel niet mist!

Het mag wel duidelijk zijn dat Black Friday niet zomaar een dag is waarvoor je ongeïnteresseerd je schouders kunt ophalen. In tegendeel zelfs, Black Friday mag je niet missen! Zorg er daarom voor dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van de beste Black Friday deals in jouw favoriete categorieën! Aanmelden doe je hier.

Relevante productcategorieën

Fashion - Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's