Black Friday Xbox
Xbox Series X

Xbox Black Friday 2024

Wanneer je nog op zoek bent naar een mooie games voor de Xbox of een scherpe aanbieding voor de gameconsole “Xbox One S” of “Xbox One X”, dan zit je goed tijdens Black Friday 2024. Hieronder vind je een selectie van de beste Xbox deals.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Xbox

Ben je helemaal klaar om tijdens de feestdagen te genieten van de allernieuwste games op de Xbox One? Tijdens Black Friday is deze snelle en nieuwe spelcomputer in de aanbieding. Met een 4K Ultra HD Blu-Ray en 4K-videostreaming kun je waar je ook bent, genieten van een helder beeld.

Ben je al op de hoogte van Black Friday? Het zal je vast niet ontgaan zijn de afgelopen tijd. Black Friday is dé dag waarop winkeliers weer alles uit de kast halen om met een goede aanbieding voor de dag te komen. Black Friday wordt altijd gevierd op de vierde vrijdag in november, vanwege het feit dat dit de dag na Thanksgiving is. Deze van oorsprong Amerikaanse kortingsdag is overgewaaid naar Europa en wordt steeds populairder. Behalve de grote spelers doen ook steeds meer lokale winkels mee aan Black Friday. De Xbox One is één van de grote deals op 29 november 2024.

Xbox deals tijdens Black Friday

Hoewel de Xbox al wat jaren bestaat, worden er toch elk jaar weer nieuwe versies aan toegevoegd. De nieuwste Xbox modellen zijn de Xbox One en de Xbox S. Op beide spelcomputers kun je de ouderwetse games spelen maar de Xbox One heeft ten opzichte van de Xbox S meer kracht. Verder kun je met de Xbox One streamen en clips opnemen. Genoeg voordelen om deze Xbox aan te schaffen, dus!