Black Friday Gereedschap

Gereedschap Black Friday 2020

Ga je verhuizen of is je huis toe aan een verbouwing? Dan zul je toch je mouwen op moeten stropen als man van het huis en gaan beginnen met klussen. Of vindt je vrouw of vriendin het juist hartstikke leuk om te klussen? In dat geval heb je geluk! Maar ook dan hebben jullie een flinke dosis gereedschap nodig om het karwei te klaren. Misschien komen er wel kids aan en moet er een nieuwe badkamer gemaakt worden, of komt er een dakkapel bij? Voor al deze klussen kun je mensen inschakelen, maar hoe leuk is het om alles zelf te doen met een beetje hulp van vrienden en familie. Black Friday Nederland geeft je op deze pagina een overzicht van alle gereedschap deals die gelden tijdens Black Friday 2020.

Lees verder

Black Friday Gereedschap deals

Je kunt verschillende soorten gereedschap nodig hebben. Ten eerste heb je het elektrisch gereedschap. Dit zijn bijvoorbeeld elektrische boormachines, slagmachines, festools of vlakschuurmachines. Vooral dit gereedschap kan soms nog aardig aan de prijs zijn. Het is dus handig om te wachten met aanschaffen tot 27 november 2020 aanbreekt. Dan vind je veel elektronica als dit in de aanbieding. Naast elektrisch gereedschap heb je vaak ook wat handgereedschap nodig, zoals: een hamer, afbreekmes, kitpistool, een blikschaar en een handzaag. Er zijn nog veel meer soorten gereedschap, wat je precies nodig hebt verschilt per klus. Wanneer je je badkamer gaat vernieuwen, heb je bijvoorbeeld soldeerspullen nodig. Gelukkig hoef jij niet alleen uit te zoeken wat je precies nodig hebt. In verschillende winkels en op de webshops kun je uitleg vinden hoe jij je DIY klus voor elkaar krijgt. Vind te gekke Black Friday deals bij: KARWEI, GAMMA, Kwantum en Praxis.

DIY klussen met Black Friday

Black Friday is de kortingsdag die in het hele land wordt gevierd. Het is dan ook lastig om tussen de wirwar van koopjes het product te vinden dat jij op dat moment nodig hebt. Maak daarom van tevoren alvast een verlanglijstje met het gereedschap waarmee jij jouw klus kunt klaren. Vervolgens abonneer je je op onze nieuwsbrief. Je ontvangt dan in de periode van eind november mails met dé allerbeste gereedschap deals. Zo weet jij zeker dat je jouw deal in hebt op 29 november en je de badkamer of slaapkamer voor de kerst af kunt hebben!