Van der Valk Black Friday 2024

black friday van der valk
De Black Friday 2024 deals van Van der Valk zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Van der Valk

Het grootste horecaconcern van Nederland | Al meer dan 150 jaar gastvrijheid | Beste prijsgarantie

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Van der Valk

Al 150 jaar lang kun je bij Van der Valk bijkomen van de alledaagse drukte in een prachtige hotelkamer. Van der Valk staat voor vertrouwd en luxe. Alles wordt voor je geregeld. Tijdens Van Der Valk Black Friday regelt het hotel zelfs goedkope overnachtingen voor jou! Super fijn!

Wanneer is Van der Valk Black Friday 2024? der Valk

Van der Valk is de meest populaire hotelketen in Nederland. Zodoende zijn de Black Friday aanbiedingen naar verwachting ook populair. Vorige jaren was er 35% korting op een overnachting bij een hotel naar keuze. We verwachten we dat de deal dit jaar vergelijkbaar gaat zijn.

Wanneer is Van der Valk Black Friday 2024?

Naar onze verwachting is het dit jaar bij deze hotelketen Black Friday van 29 november tot en met 2 december. Vorig jaar werd de mega Black Friday deals namelijk bekend gemaakt op Black Friday zelf en liep de deal door tot en met Cyber Monday, 3 december.

Van der Valk Black Friday deals van eerdere edities

Tijdens de voorgaande edities van Black Friday pakte Van der Valk uit met een mooie korting. Daarnaast kon je leuke goodies van van der Valk scoren voor een klein prijsje. Check hier de deals:

  • 35% korting op jouw overnachting bij één van de Van der Valk hotels;
  • Valk Cadeaucards én chocoladeletters zonder verzendkosten;
  • Het enige echte VALK MONOPOLY met korting!!

Andere interessante van der Valk aanbiedingen

Van der Valk Vroege Toekan Weken

Tijdens de Van der Valk Vroege Toekan Weken boek je een hotel voor de allerlaagste prijs. Deze weken vinden vier keer in het jaar plaats, zoals bijvoorbeeld in augustus. Je krijgt dan altijd een kamer met ontbijt voor een vast, laag bedrag. Kortom, dat is nog eens genieten van je vakantie of business reis!

Van der Valk steden

Van der Valk heeft wereldwijd op dit moment 93 Van der Valk hotels. Daarom lichten we een aantal bekende locaties voor je uit:

  • Van der Valk Utrecht;
  • Van der Valk Zwolle;
  • Van der Valk Breukelen;
  • Van der Valk Dordrecht;
  • Van der Valk Maastricht;
  • En nog veel meer!!

Huidige deals en acties

Ben je benieuwd naar de Van der Valk Black Friday aanbieding van dit jaar? Blijf ons deal- en winkeloverzicht dan goed in de gaten houden. En wie weet geniet jij tijdens de feestdagen van rust en luxe in één van de 93 Van der Valk hotels.

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd

Interessante pagina's