Black Friday iPad
icoon ipad pro 2022

iPad Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPad

Wat is Black Friday? Het zal je misschien niet ontgaan zijn. Black Friday is dé kortingsdag van het jaar waarop mensen zoveel mogelijk koopjes willen scoren. Ruim van tevoren zijn winkels al bezig met het bedenken van de gaafste kortingsacties. Omdat het aanbod van de deelnemende winkels steeds groter wordt, is het van belang dat winkels met een goede Black Friday actie komen. Dit jaar kun je zelfs de  iPad scoren met hoge korting.

Apple iPad 2022

In 2022 kwam er weer een nieuwe variant van het instapmodel iPad op de markt. Deze iPad heeft een 10,9 inch Liquid Retina-display en is te verkrijgen in de kleuren zilver, blauw, geel en roze, met de keuze uit 64 GB en 256GB opslagcapaciteit. De iPad is veelzijdiger dan ooit, je kunt er perfect mee werken, series kijken of spelletjes mee spelen. Ook heeft de iPad een goede kwaliteit camera, namelijk een 12-MP groothoekcamera en een 12-MP ultragroothoekcamera aan de lange zijde van de voorkant. Ook beschikt deze iPAd over touch ID, een USB-C poort, een batterij die in principe de hele dag meegaat (afhankelijk van je gebruik natuurlijk). Kortom, de Apple iPad 2022 is een mooi model om tijdens iPad Black Friday voor een mooi prijsje te scoren!

Apple iPad 2020

Op het Apple event van 15 september 2020 kondigde Apple aan dat er een nieuwe variant van de iPad op de markt komt: de Apple iPad 8e generatie. Dit is de goedkope lijn van de Apple iPad. De nieuwe iPad heeft qua ontwerp geen update, waardoor hij eenzelfde uiterlijk blijft houden als de iPad 2019. Wel is de nieuwe iPad voorzien van een nieuwe hardware, namelijk de A12 Bionic-soc i.p.v. de A10 Fusion. Volgens Apple is deze nieuwe hardware 40% sneller dan de oude. De iPad 2020 is vanaf 18 september 2020 op de markt. Daardoor was de kans op hoge kortingen tijdens Black Friday 2024 niet heel hoog. Voor Black Friday 2024 is dit een heel ander verhaal, daarbij verwachten we juist extra voordelig iPads te kunnen kopen.

De Apple iPad is beschikbaar in verschillende soorten varianten. De iPad mini geeft het voordeel van een kleiner scherm. Hierdoor kun je hem nog makkelijker overal mee naartoe nemen. Verder biedt de iPad het voordeel van augmented reality. Met deze nieuwe technologie kun je virtuele objecten in de echte wereld plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld dieren plaatsen in je woonkamer. Met de nieuwe bewegingssensoren worden deze AR-apps nog indrukwekkender dan ze al waren. Wij zetten voor jou de beste Apple iPad deals op een rijtje.

Wat zijn de beste iPad Black Friday 2024 deals?

Tijdens Black Friday 2024 worden voornamelijk de oudere modellen in de promotie gezet. De modellen die vanaf 2024 beschikbaar zijn worden zeer waarschijnlijk niet heel veel afgeprijsd. Maar daar tegenover staat wel dat de kortingen op de voorgangers des te meer gaan zakken. 

Hoeveel korting op iPad tijdens Black Friday 2024?

Tijdens de voorgaande Black Friday editie kreeg je tot 60% korting op verschillende iPad-modellen. We verwachten voor Black Friday 2024 dat meerdere winkels deze percentages gaan overtreffen. 

Welke winkel heeft de beste iPad Black Friday 2024 deals?

De beste iPad aanbiedingen kun je verwachten van de grote webshops en Apple zelf. Bij de grote webshops kun je denken aan bijvoorbeeld Coolblue, Amazon, Bol.com en MediaMarkt. Ook winkels als Koopjedeal, Amac en Paradigit zijn ieder jaar niet te zuinig met het weggeven van kortingen. 

Mis geen Apple iPad Black Friday deals tijdens Black Friday 2024

Jij weet straks als eerste welke Black Friday Apple iPad deals er zijn door je te abonneren op de Deal Alerts. Door je te abonneren ontvang je vóór en tijdens Black Friday regelmatig een e-mail over de beste iPad aanbiedingen. Of natuurlijk andere interessante Apple producten.