Black Friday iPad
ipad pro

iPad Black Friday 2021

Een iPad is normaal best prijzig, maar tijdens Black Friday is de Apple iPad een stuk beter betaalbaar. De iPad kun je overal mee naartoe nemen, hij is licht, werkt eenvoudig en is erg zuinig. Ben je er al helemaal klaar voor om tijdens de feestdagen filmpjes en foto’s te bekijken op je iPad? Black Friday Nederland zet de beste deals voor je op een rijtje.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday iPad

Wat is Black Friday? Het zal je misschien niet ontgaan zijn. Black Friday is dé kortingsdag van het jaar waarop mensen zoveel mogelijk koopjes willen scoren. Ruim van tevoren zijn winkels al bezig met het bedenken van de gaafste kortingsacties. Omdat het aanbod van de deelnemende winkels steeds groter wordt, is het van belang dat winkels met een goede Black Friday actie komen. Dit jaar kun je zelfs de Apple iPad scoren met hoge korting.

Apple iPad 2020

Op het Apple event van 15 september 2020 kondigde Apple aan dat er een nieuwe variant van de iPad op de markt komt: de Apple iPad 8e generatie. Dit is de goedkope lijn van de Apple iPad. De nieuwe iPad heeft qua ontwerp geen update, waardoor hij eenzelfde uiterlijk blijft houden als de iPad 2019. Wel is de nieuwe iPad voorzien van een nieuwe hardware, namelijk de A12 Bionic-soc i.p.v. de A10 Fusion. Volgens Apple is deze nieuwe hardware 40% sneller dan de oude. De Apple iPad 2020 is vanaf 18 september 2020 op de markt. Daardoor was de kans op hoge kortingen tijdens Black Friday 2020 niet heel hoog. Voor Black Friday 2021 is dit een heel ander verhaal, daarbij verwachten we juist extra voordelig iPads te kunnen kopen.

De Apple iPad is beschikbaar in verschillende soorten varianten. De iPad mini geeft het voordeel van een kleiner scherm. Hierdoor kun je hem nog makkelijker overal mee naartoe nemen. Verder biedt de iPad het voordeel van augmented reality. Met deze nieuwe technologie kun je virtuele objecten in de echte wereld plaatsen. Je kunt bijvoorbeeld dieren plaatsen in je woonkamer. Met de nieuwe bewegingssensoren worden deze AR-apps nog indrukwekkender dan ze al waren. Wij zetten voor jou de beste Apple iPad deals op een rijtje.

Mis geen Apple iPad Black Friday deals tijdens Black Friday 2021

Jij weet straks als eerste welke Black Friday Apple iPad deals er zijn door je te abonneren op de Deal Alerts. Door je te abonneren ontvang je vóór en tijdens Black Friday regelmatig een e-mail over de beste iPad aanbiedingen. Of natuurlijk andere interessante Apple producten.