Quooker Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Quooker zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

Quooker Black Friday

Quooker bracht de allereerste kokendwaterkraan op de markt. Tegenwoordig is die niet meer weg te denken in de keuken. De huidige Quooker kraan geeft naast kokend water ook nog gekoeld en bruisend water. Zo zet je zó een kan limonade of pot thee op tafel. En koken en afwassen wordt ook een stuk leuker. Eigenlijk maakt het jouw keukenervaringen altijd een stuk makkelijker en functioneler. Wanneer je nu nog niet verkocht bent, dan weten wij het ook niet meer. Misschien helpt het als je de kraan ook nog eens voordelig kan aanschaffen! Check daarom de Quooker Black Friday aanbiedingen zodat jij de kraan met een leuk prijsje in huis haalt!

Voorspellingen voor Quooker Black Friday 2022

Tijdens voorgaande Black Friday edities gaf Quooker een speciale zwarte lijn binnen het assortiment uit om Black Friday te vieren. We hopen dat we voor Black Friday 2022 naast deze lijn ook kortingen mogen verwachten. We gaan ervan uit dat vooral de kortingen op de kokendwaterkraan hoog gaan zijn, aangezien er nu een opvolger is uitgebracht. Toch hebben we stiekem een klein beetje hoop dat we de nieuwe kraan ook voordeliger kunnen aanschaffen. Duimen maar!

Wanneer is Quooker Black Friday 2022?

Naar verwachting gaat de Quooker actie vier dagen gelden. Maar dit betekent zeker niet dat je er niet snel bij moet zijn. Je weet het misschien niet maar de kranen gaan als zoete broodjes over het aanrecht. De data dat je deze winkel dus in de gaten moet houden is vanaf vrijdag 25 november t/m maandag 28 november. Deze maandag wordt ook wel Cyber Monday genoemd. Veel winkels geven op deze dag extra kortingen, laten we hopen dat Quooker met deze gekkigheid mee gaat doen. Want wie houdt er nu niet van extra kortingen? Niemand toch?!

Relevante productcategorieën

Wonen - Keukenmachine - Sanitair

Interessante pagina's