Black Friday MacBook
Macbook Pro

MacBook Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday MacBook

Wat is Black Friday eigenlijk? Black Friday is dé kortingsdag van het jaar waarop een groot deel van Nederland weer klaarstaat om koopjes te scoren. Deze dag vindt zijn oorsprong in Amerika. Black Friday wordt daar altijd standaard gevierd op de dag na Thanksgiving. Op deze dag waren heel veel Amerikanen vrij; vandaar. Dit principe is overgewaaid naar Nederland en nu kan iedereen hier op de vierde donderdag van de maand genieten van de gekste koopjes.

Black Friday deals van MacBook

De MacBook is de notebook van Apple die je overal mee naartoe neemt. De laptop is splinterdun, ziet er gaaf uit en geeft je de mogelijkheid om waar dan ook te werken. Wat wil je nog meer? De processor van de nieuwste MacBook bevat een Intel Core m3-, i5- of i7 processor. Dit betekent dat de MacBook behalve zuinig ook supersnel is. Houd deze deals en de andere elektronica deals in de gaten.

Mis geen enkele deal van MacBook

Wil je zeker zijn dat er geen enkele MacBook deal aan je neus voorbijgaat? Abonneer je op de Deal Alerts en je weet zeker dat je geen enkele deal mist tijdens Black Friday 2024.