SNIPES Black Friday 2024

Black Friday SNIPES
De Black Friday 2024 deals van SNIPES zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij SNIPES

Snelle verzending met PostNL | Gratis verzending vanaf €60,- | Gratis retourneren

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday SNIPES: Combinatie van retro, klassiek & trendy!

Vorige jaren was er bij SNIPES 30% korting op een groot gedeelte uit de collectie van fashion en schoenen. SNIPES is een fashion merk die zijn eigen kledingstijl omschrijft als eigentijds maar tegelijkertijd een vleugje retro. Je begeeft je in de eighties. Het is daarom ook de perfecte set van dit merk om een samenwerking aan te gaan met één van de toffe series voor een jonge doelgroep: Stranger Things. Stranger Things en SNIPES formuleren hun samenwerking als "one summer can change everything". Waar je je kledingstijl kunt veranderen met een look van SNIPES en zo in een zomer alles kan veranderen, zal dit ook gebeuren met de groep tieners in Stranger Things. Lees snel verder over de Black Friday deals

Black Friday deals in november

Heb je weleens van Black Friday gehoord? Waarschijnlijk heb je het vorig jaar weleens voorbij zien komen, maar deze kortingsdag komt elk jaar terug. Het is ooit ontstaan in Amerika, waar Thanksgiving altijd wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Deze dag staat in het teken van dankbaarheid voor familie. Een dag later nemen veel Amerikanen vrij om nog te genieten van hun familiedag. Aangezien deze dag ook plaatsvindt vlak voor kerst is het dé perfecte dag om de stad in te gaan. Zo werd de kortingsdag Black Friday geboren! Nederland houdt van koopjes en nam de kortingstraditie al snel over. Sinds 2015 doen steeds meer (web)shops mee aan dit kortingsfestijn en dus is het belangrijk goed te weten welke deals er zijn en wie er precies meedoen. Vorige jaren had SNIPES 4 dagen lang kortingen tot 50% op heel veel sneakers! Ook dit jaar doet SNIPES mee met Black Friday dus scoor dat extra paar sneakers voor een prikkie!

Het overzicht kwijt? Wij helpen je!

Wanneer je even niet precies weet wie er meedoen en wat voor deals er plaatsvinden, helpen wij je uit de brand. Op de pagina met het winkeloverzicht kun je precies vinden welke winkels er meedoen. Daarnaast weet je door middel van de nieuwsbrief als eerste welke fashion of schoenen deals jij van SNIPES kunt verwachten op 29 november 2024. Klik hier om je aan te melden!

Relevante productcategorieën

Kleding - Sneakers

Interessante pagina's