SNIPES Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van SNIPES zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij SNIPES

Snelle verzending met PostNL
Gratis verzending vanaf €60,-
Gratis retourneren

Black Friday SNIPES: Combinatie van retro, klassiek & trendy!

Vorige jaren was er bij SNIPES 30% korting op een groot gedeelte uit de collectie van fashion en schoenen. SNIPES is een fashion merk die zijn eigen kledingstijl omschrijft als eigentijds maar tegelijkertijd een vleugje retro. Je begeeft je in de eighties. Het is daarom ook de perfecte set van dit merk om een samenwerking aan te gaan met één van de toffe series voor een jonge doelgroep: Stranger Things. Stranger Things en SNIPES formuleren hun samenwerking als "one summer can change everything". Waar je je kledingstijl kunt veranderen met een look van SNIPES en zo in een zomer alles kan veranderen, zal dit ook gebeuren met de groep tieners in Stranger Things. Lees snel verder over de Black Friday deals

Black Friday deals in november

Heb je weleens van Black Friday gehoord? Waarschijnlijk heb je het vorig jaar weleens voorbij zien komen, maar deze kortingsdag komt elk jaar terug. Het is ooit ontstaan in Amerika, waar Thanksgiving altijd wordt gevierd op de vierde donderdag in november. Deze dag staat in het teken van dankbaarheid voor familie. Een dag later nemen veel Amerikanen vrij om nog te genieten van hun familiedag. Aangezien deze dag ook plaatsvindt vlak voor kerst is het dé perfecte dag om de stad in te gaan. Zo werd de kortingsdag Black Friday geboren! Nederland houdt van koopjes en nam de kortingstraditie al snel over. Sinds 2015 doen steeds meer (web)shops mee aan dit kortingsfestijn en dus is het belangrijk goed te weten welke deals er zijn en wie er precies meedoen. Vorige jaren had SNIPES 4 dagen lang kortingen tot 50% op heel veel sneakers! Ook dit jaar doet SNIPES mee met Black Friday dus scoor dat extra paar sneakers voor een prikkie!

Het overzicht kwijt? Wij helpen je!

Wanneer je even niet precies weet wie er meedoen en wat voor deals er plaatsvinden, helpen wij je uit de brand. Op de pagina met het winkeloverzicht kun je precies vinden welke winkels er meedoen. Daarnaast weet je door middel van de nieuwsbrief als eerste welke fashion of schoenen deals jij van SNIPES kunt verwachten op 25 november 2022. Klik hier om je aan te melden!

Relevante productcategorieën

Kleding - Sneakers

Interessante pagina's