Hornbach Black Friday 2023

Black Friday Hornbach
De Black Friday 2023 deals van Hornbach zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Hornbach

Laagste prijsgarantie | bezorging tegen lage kosten | Mogelijkheid om artikelen te reserveren & af te halen
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Hornbach: Doe-het-zelf en creëer jouw droompaleis!

Binnenkort verhuizen? Verwachten jullie een kindje? Ouders op bezoek? Dan is het tijd om eens op te ruimen, schoon te maken en de boel te vernieuwen! Je zult aan de slag moeten. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Hornbach helpt je bij het creëren van jouw droompaleis. Deze winkel heeft bijvoorbeeld alles voor jouw badkamerproject waaronder een wastafelblad, fonteinset, toilet en nog veel meer.. Ben je op zoek naar meubelen voor jouw (nieuwe) huisje? Check dan de Black Friday deals

Over Hornbach

Hornbach bestaat al sinds 1968 en heeft 1 missie: dé nummer 1 projectbouwmarkt zijn. Hoe doen ze dit? Ten eerste heeft Hornbach vestigingen van mega-formaat en daardoor voor elk klusje in huis, tuin of kantoor wel de voorwerpen die jij nodig hebt. Ten tweede biedt Hornbach standaard de laagste prijsgarantie, zo ook met Black Friday 2023. Dit houdt dus in dat je altijd de laagste prijs betaald. Wanneer je ontdekt dat dit niet zo is, kun je dit aangeven en ontvang je nog eens 10% korting voor de eerlijkheid. Reden genoeg om jouw bouwprojecten bij Hornbach te shoppen toch?!

Check de nieuwsbrief voor de allerbeste deals

Wanneer je zeker wilt zijn dat jij jouw favoriete bouwproject product in huis hebt, is het belangrijk om je te abonneren op de nieuwsbrief. Hierdoor weet je zeker dat jij jouw favoriete deal in huis hebt met Black Friday op 24 november 2023. Verder kun je ook regelmatig het winkeloverzicht checken. Hierdoor ontvang jij jouw favoriete product op tijd met de laagste prijsgarantie.

Relevante productcategorieën

Wonen - Elektro - Sanitair - Gereedschap