Kras Black Friday 2024

Black Friday Kras
De Black Friday 2024 deals van Kras zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Kras

Omruilgemak | Beste prijsbelofte | 7 dagen per week bereikbaar | Bijna100 jaar reiservaring

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Kras Black Friday

Kras biedt verschillende reizen aan, zoals volledig verzorgde strandvakanties, culturele rondreizen en stedentrips. Wie is op dit moment er niet aan toe om er lekker op uit te gaan?! Wanneer je nog aan het twijfelen bent om je kans op reizen te grijpen, dan geven de Kras Black Friday kortingen je misschien wel de juiste doorslag. Met deze kortingen ga jij hoogstwaarschijnlijk extra genieten van je welverdiende vakantie!

Voorspellingen voor Kras Black Friday 2024

We weten met zekerheid te zeggen dat de Kras meedoet met de gekte. Het is alleen nog een grote verrassing met wat voor toffe deals de reisorganisatie gaat komen tijdens Black Friday. Wel weten we zeker dat de reizen die eerst ver weg leken met de aanbiedingen van Kras wel heel dichtbij gaan komen!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

We verwachten voor Black Friday 2024 dat de aanbiedingen van start gaan op vrijdag 29 november. Wanneer Kras uitpakt, gaan de acties zeer waarschijnlijk door tot en met Cyber Monday, op 2 december. Laten we dus hopen dat ze flink gaan uitpakken, zodat jij snel kan gaan inpakken!

Relevante productcategorieën

Hotels- Vliegtickets

Interessante pagina’s