Winkel header

Kras Black Friday 2020

De Black Friday 2020 aanbiedingen van Kras zijn nog niet bekend, zodra de deals bekend zijn vind je deze hier.

De voordelen van shoppen bij Kras

Omruilgemak
Beste prijsbelofte
7 dagen per week bereikbaar
Bijna100 jaar reiservaring

Kras Black Friday

Kras biedt verschillende reizen aan, zoals volledig verzorgde strandvakanties, culturele rondreizen en stedentrips. Wie is op dit moment er niet aan toe om er lekker op uit te gaan?! Wanneer je nog aan het twijfelen bent om je kans op reizen te grijpen, dan geven de Kras Black Friday kortingen je misschien wel de juiste doorslag. Met deze kortingen ga jij hoogstwaarschijnlijk extra genieten van je welverdiende vakantie!

Voorspellingen voor Kras Black Friday 2020

We weten met zekerheid te zeggen dat de Kras meedoet met de gekte. Het is alleen nog een grote verrassing met wat voor toffe deals de reisorganisatie gaat komen tijdens Black Friday. Wel weten we zeker dat de reizen die eerst ver weg leken met de aanbiedingen van Kras wel heel dichtbij gaan komen!

Wanneer zijn de Black Friday 2020 acties?

We verwachten voor Black Friday 2020 dat de aanbiedingen van start gaan op vrijdag 27 november. Wanneer Kras uitpakt, gaan de acties zeer waarschijnlijk door tot en met Cyber Monday, op 30 november. Laten we dus hopen dat ze flink gaan uitpakken, zodat jij snel kan gaan inpakken!

Relevante productcategorieën

Hotels- Vliegtickets

Interessante pagina’s