Welkoop Black Friday 2024

Black Friday Welkoop
De Black Friday 2024 deals van Welkoop zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Welkoop

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €40,- | Gratis retourneren in een van de 150 winkels

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Welkoop: Alles voor tuin & dier!

Geniet jij met dit heerlijke weer van een tuintje? Houd je ervan om zaden in de grond te doen en vervolgens te wachten tot er mooie bloemen uit bloeien? En ben jij niet de enige die dit geweldig vindt, maar kan jouw dier er ook wat van! Voor al deze tuin & dierliefhebbers is er Welkoop. Dé winkel met verstand van tuin en dier. Heb je nog eten nodig, fashion of andere artikelen? Wacht dan even tot 29 november 2024, want wij verwachten dat Welkoop weer met hoge kortingen komt tijdens Black Friday 2024. Vorig jaar waren er bij Welkoop al veel deals zoals een broodbakmachine, heggenschaar en nog tientallen andere spullen voor de tuin of het huisdier.

Buitengewoon lage prijzen

Ben je al bekend met Black Friday? Deze kortingsdag vindt plaats op de dag na Thanksgiving, op de vierde vrijdag van de maand. Op deze dag hebben winkeliers in binnen- en buitenland al maanden gewacht. Het is namelijk dé dag waarop de start van het kerstinkopenseizoen wordt ingeluid. Deze start wordt ingeluid met flinke kortingen overal! Zo ook bij Welkoop. Het is dus slim dat je wacht met het doen van je favoriete aankopen voor je tuin en dier totdat het november is. Sla alles in met Black Friday en je bespaart een hoop geld. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de beste Black Friday deals? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief. Je ontvangt dan al jouw favoriete deals voor en tijdens Black Friday in jouw mailbox.

Relevante productcategorieën

Dieren - Wonen