GASSAN Black Friday 2024

Black Friday GASSAN
De Black Friday 2024 deals van GASSAN zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij GASSAN

7 dagen retourrecht | Beoordeeld met 4.8 uit 5 | Besteld voor 15.00, morgen in huis

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

GASSAN Black Friday

GASSAN staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges. Je kunt bij de winkel niet alleen deze producten aanschaffen, maar je kunt er ook ook terecht voor tours. Daarbij leer je alles over de 4 C's (carat, color, clarity en cut). Natuurlijk kun je er ook gewoon de mooiste sieraden en horloges kopen, maar deze zijn soms onbetaalbaar. Gelukkig worden ze met de GASSAN Black Friday deals een stukje betaalbaarder.

Voorspellingen voor GASSAN Black Friday 2024

Tijdens voorgaande Black Friday edities ontving je mooie kortingen bij de webshop. Tijdens Black Friday én Cyber Monday kreeg je tot 30% korting op verschillende geselecteerde merken. Zoals bijvoorbeeld op GASSAN watches, Guy David, Watchup en GASSAN Fine Jewelry. We verwachten dat deze actie ook ingaat tijdens Black Friday 2024.

Wanneer zijn de Black Friday acties?

De eerdere acties van GASSAN waren geldig vanaf de de vrijdag zelf tot en met Cyber Monday. Daarom verwachten we ook dit jaar dat de aanbiedingen vier dagen gaan gelden. Dus vanaf vrijdag 29 november t.e.m. maandag 2 december.