The Body Shop Black Friday 2024

Black Friday The Body Shop
De Black Friday 2024 deals van The Body Shop zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij The Body Shop

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €25,- | Op de natuur geïnspireerde beautyproducten

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

The Body Shop Black Friday

Zou The Body Shop alleen voor je body zijn? Nee, zeker niet! De winkel heeft ook parfum, gezichtsproducten, haarproducten en make-up in haar assortiment. De producten van The Body Shop zijn perfect om cadeau te geven of jezelf eens lekker te verwennen. De The Body Shop Black Friday aanbiedingen maken het nog aantrekkelijker om eens flink in te slaan. Dan ontvang je namelijk mooie kortingen op veel cosmetica en verzorgingsproducten!

Voorspellingen voor The Body Shop Black Friday 2024

We verwachten voor Black Friday 2024 weer hoge kortingen op veel producten. Afgelopen jaren gaf The Body Shop 40% korting op geselecteerde artikelen! Ga heerlijk geurend de feestdagen in en shop ook tijdens Black Friday 2024 met korting bij deze fantastische winkel!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Naar verwachting kan er een kleine week worden genoten van de kortingen van The Body Shop. Waarschijnlijk starten de aanbiedingen op donderdag 28 november en lopen ze door t/m dinsdag 4 december. Hierbij wordt er op maandag 2 december, Cyber Monday, vaak nog eens extra korting weggegeven! Dus een puntje om in gedachten te houden!

The Body Shop Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar Black Friday acties van afgelopen jaren:
- Tot 40% korting op geselecteerde artikelen;
- Tot 40% korting op alles in het assortiment;
- En tot 40% korting op geselecteerde artikelen tijdens Cyber Monday!

Andere interessante aanbiedingen

Sale The Body Shop

Wanneer The Body Shop een sale organiseert zijn deze terug te vinden in ons winkeloverzicht. De winkel heeft bijvoorbeeld vaak een sale in juli en januari en de kortingen lopen daarbij op tot 50%! Check ons winkeloverzicht dus regelmatig!

Huidige deals en acties

Het is ontzettend begrijpelijk dat je je nu al graag van onder tot boven wilt insmeren met bodybutter of dat je lekker wilt ruiken voor je volgende afspraakje met een The Body Shop parfum. Daarom kun je de huidige acties al bekijken in ons winkeloverzicht!

Interessante pagina's