Header categorie Black Friday NL

Black Week 2024

Black Week is al eventjes geen onbekend begrip meer in Nederland. Deze week staat in het teken van de mooiste kortingen en beste prijzen van het jaar. Meer weten over deze Black Week? En weten waar je op moet letten in deze ‘Zwarte Week’? 

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Wat is Black Week 2024? 

Black Week is het nieuwe Black Friday. Vroeger bestond Black Friday slechts uit één enkele dag, voor 2023 zou dit vrijdag 24 november zijn. Maar tegenwoordig is dit totaal anders, namelijk een hele week. Black Week 2024 start namelijk op vrijdag 22 november en loopt door t/m Cyber Monday 2024. Cyber Monday valt dit jaar op maandag 2 december.

Hoelang duurt Black Week 2024?

De naam zegt het al. Black Week duurt ongeveer een hele week, zelfs iets langer. Deze ruime week komen er waanzinnige Black Friday deals voorbij. Iedere dag overtreffen de aanbiedingen elkaar weer en daarom is het handig om elke dag alle aanbiedingen in de gaten te houden. Schrijf de data nu alvast in jouw agenda, zodat je er zeker van bent dat je er als eerste bij bent.

Beste Black Friday deals met de Black Week

Er worden met Black Friday heel veel hoge kortingen weggegeven. De kortingen lijken ieder jaar wel hoger en hoger te worden. Winkels die ons ieder jaar verrassen zijn vaak populaire webshops als Bol.com, Amazon en MediaMarkt. Deze webshops zijn ook ieder jaar weer vroege vogels met hun Black Friday deals. Zo ontving je afgelopen jaar heel veel korting tijdens het Bol.com festival. Hierbij kon je tien dagen lang elke dag scherpe deals vinden op bijvoorbeeld fashion, gaming en andere producten voor de beste prijzen. En last but not least, check zeker ook de Coolblue Black Friday acties gedurende de Black Week!

Plan van aanpak tijdens Black Friday voor de beste deals

Het assortiment tijdens Black Friday is immens groot. Om ervoor te zorgen dat jij als eerste jouw favoriete artikelen in the pocket hebt, is een goede voorbereiding heel handig. Door een lijstje te maken met de producten en merken die je graag wilt aanschaffen tijdens de Black Week kun je doelgericht alle acties doorspitten. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar nieuwe sieraden, kleding of elektronica, dan scoor je het snelste door op categorie of merk te zoeken. Hierdoor mis je helemaal niets!

Nu al zin om te shoppen? Ontdek dan de huidige aanbiedingen in ons online winkeloverzicht en ons overzicht met de beste productdeals.

Ook kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat je de grootste kortingspercentages op bijvoorbeeld elektronica, Apple en gaming, in jouw mailbox ontvangt. Zo kun jij als eerste scoren en hoef je niets te missen!