UGG Black Friday 2024

Black Friday UGG
De Black Friday 2024 deals van UGG zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij UGG

Exclusieve producten, alleen verkrijgbaar bij UGG | Gratis verzending

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday UGG

De UGG laars is al jaren een echte musthave voor de winter. Als je ergens warme voeten van krijgt, zijn het wel die overheerlijke UGG winterlaarzen. Maar wat veel mensen niet weten, is dat UGG behalve warme bontlaarzen ook kleding verkoopt. Warme hoodies, sweaters, tassen of andere fashion items. Je hoeft dus niet alleen bij de deals van UGG te kijken als je op zoek bent naar de echte UGG laarzen, maar ook indien je een UGG tas of leuk vest wilt aanschaffen. Dankzij ons weet jij als eerste de UGG Black Friday deals!

Op 29 november 2024 stromen de winkelstraten weer vol met koopjesjagers en ze hebben gelijk! Wanneer vind je nu zulke afgeprijsde producten als op Black Friday? Black Friday 2024 is dé dag dat winkels groots uitpakken met hun kortingen. Iedereen wil de eerste zijn en jij hebt daardoor geluk want overal vind je korting!

Over UGG

Bij UGG is er dus Black Friday korting, top toch?! Maar houd het goed in de gaten want de kortingen lopen maar een korte periode. Dit betekent dat je dus snel moet zijn en de UGG deals goed in de gaten moet houden. Ben je al helemaal klaar voor een warme winter met je favoriete UGG laarsjes? Blijf dan op de hoogte via de deal alerts

Mis niks

Schrijf je in voor de deal alerts en weet als eerste welke Black Friday kortingen UGG voor jou in het verschiet heeft. Vorige jaren was er 30% korting bij UGG tijdens Black Friday op het hele assortiment.

Relevante productcategorieën

Schoenen - Sneakers - Fashion - Tassen