UGG Black Friday 2023

Black Friday UGG
De Black Friday 2023 deals van UGG zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij UGG

Exclusieve producten, alleen verkrijgbaar bij UGG | Gratis verzending
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday UGG

De UGG laars is al jaren een echte musthave voor de winter. Als je ergens warme voeten van krijgt, zijn het wel die overheerlijke UGG winterlaarzen. Maar wat veel mensen niet weten, is dat UGG behalve warme bontlaarzen ook kleding verkoopt. Warme hoodies, sweaters, tassen of andere fashion items. Je hoeft dus niet alleen bij de deals van UGG te kijken als je op zoek bent naar de echte UGG laarzen, maar ook indien je een UGG tas of leuk vest wilt aanschaffen. Dankzij ons weet jij als eerste de UGG Black Friday deals!

Op 24 november 2023 stromen de winkelstraten weer vol met koopjesjagers en ze hebben gelijk! Wanneer vind je nu zulke afgeprijsde producten als op Black Friday? Black Friday 2023 is dé dag dat winkels groots uitpakken met hun kortingen. Iedereen wil de eerste zijn en jij hebt daardoor geluk want overal vind je korting!

Over UGG

Bij UGG is er dus Black Friday korting, top toch?! Maar houd het goed in de gaten want de kortingen lopen maar een korte periode. Dit betekent dat je dus snel moet zijn en de UGG deals goed in de gaten moet houden. Ben je al helemaal klaar voor een warme winter met je favoriete UGG laarsjes? Blijf dan op de hoogte via de deal alerts

Mis niks

Schrijf je in voor de deal alerts en weet als eerste welke Black Friday kortingen UGG voor jou in het verschiet heeft. Vorige jaren was er 30% korting bij UGG tijdens Black Friday op het hele assortiment.

Relevante productcategorieën

Schoenen - Sneakers - Fashion - Tassen