Black Friday Philips Hue
Philips Hue Black Friday Productfoto

Philips Hue Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Philips Hue

Elk jaar rond het einde van november is het weer raak; bizarre kortingen onder de naam Black Friday! Zo ook dit jaar. Om precies te zijn gaat Black Friday 2024 plaatsvinden op 29 november. Op deze dag verwachten wij ook lekkere aanbiedingen voor Philips Hue; de slimste verlichting voor in huis! Daarbij zien we ook vaak dat de winkels die Philips Hue producten aanbieden de Black Friday actie langer laten gelden dan enkel op Black Friday zelf. Zo kan het zijn dat je op maandag 18 november al mooie Philips Hue aanbiedingen kunt scoren en dat je tot en met Cyber Monday 2024 de kans hebt om te genieten van deze kortingen. Maar wees er wel snel bij, want de beste Philips Hue Black Friday deals gaan als warme broodjes over de toonbank!

Black Friday 2024

Wat de Philips Hue aanbiedingen dit jaar gaan zijn is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat Coolblue tijdens eerdere Black Friday edities met onwijs mooie Philips Hue deals kwam. Zo boden ze de Philips Hue incl. Google mini en een Chromecast van een totaalbedrag van €209,- aan voor €185,-, dat is 11% korting. Daarnaast was er een deal voor de Philips Hue White & Color bundel, deze ging van €250,- naar €219 wat neerkomt op een korting van 12%. Deze deals zetten een goede toon voor de verwachte Philips Hue Black Friday deals van 2024! Dus houd deze pagina goed in de gaten en sla je slag met de Philips Hue aanbiedingen!

Over Philips Hue

Er zijn steeds meer gadgets waarmee je je huis als het ware ‘slim’ kunt maken. Philips Hue is er zo een van! Het is een draadloos verlichtingssysteem welke je kunt bedienen met je smartphone of de Hue afstandsbediening. Hierdoor worden wandschakelaars overbodig. Ook is het mogelijk om met de app tijdschema’s in te stellen, kleuren aan te passen of op afstand te bedienen. Het maakt daarbij niet zoveel uit hoeveel Hue lampen of LED strips je in huis hebt, ze zijn allemaal te bedienen met de app. Daarnaast is het mogelijk verschillende lampen of LED strips met elkaar verbinden d.m.v. een Hue bridge. Je kunt zelfs buiten- en binnenverlichting met elkaar verbinden!

Drie soorten Philips Hue lampen

Er zijn drie type lampen binnen het Hue systeem; ‘White’, ‘White Ambiance’ en ‘White & Color Ambiance’. Alleen bij de laatste is de kleur te verstellen. Je hebt daarbij de keuze uit maar liefst 16+ miljoen kleuren. Mocht je niet weten welke kleursetting jouw voorkeur heeft, dan kun je ervoor kiezen deze automatisch aan te laten passen op de muziek of de film die je kijkt.

Philips Hue White (Ambiance)

Tijdens Black Friday ga je hoogstwaarschijnlijk ook kunnen genieten van mooie aanbiedingen betreft de Philips Hue White en Hue White Ambiance lampen. De naam verklapt het al, maar de slimme White LED-lamp brengt een mooi wit licht en de Philips Hue White Ambiance geeft een zacht warmwit licht. Beide een heel mooi licht, zeker wanneer je je verlichting neutraal wilt houden maar er toch gezelligheid mee wilt creëren. Check daarom de Philips Hue White (Ambiance) Black Friday deals een sla je slag!

Philips Hue Color (Ambiance)

Naast de Hue White lampen heb je ook de fantastische Philips Hue Color Ambiance lampen! De naam zegt het al, maar hier creëer je dus een heerlijke sfeer mee in verschillende kleuren. Denk hierbij aan roze, blauw, groen, paars en meer! Ook deze Philips hue lampen zijn met Black Friday voor een mooie prijs te verkrijgen. Dus houd de Philips Hue aanbiedingen op de ze pagina goed in de gaten!

Philips Hue Bridge

Met de Philips Hue Bridge kun je pas echt spreken van slimme verlichting, dit is namelijk de basis van je verlichtingssysteem. Met de Bridge kun je al je verschillende losse smart lampen tegelijkertijd bedienen via de Hue App! De Bridge verbind tot wel 50 losse lampen en heeft daarnaast ook de optie om tot 10 verschillende accessoires aan het systeem te linken. Denk hierbij aan bewegingssensoren en lichtschakelaars. Zorg er dus voor dat je je Philips Hue producten aan elkaar verbind met dit slimme apparaat. Deze scoor je ook tijdens Black Friday met een waanzinnige korting. Houd dus in november de Philips Hue deals goed in de gaten op deze pagina.

Philips Hue Starterspakket

Heb je nog geen slimme verlichting in huis maar wil je hier wel mee beginnen? Dan is het Philips Hue Starterspakket een ideale optie voor jou! Als starter hoef je hierdoor niet alle verschillende producten uit te zoeken en los te bestellen, maar kun je meteen aan de slag om jouw verlichting smart te maken! Nog mooier is het natuurlijk wanneer je als starter meteen een indrukwekkende aanbieding aan de haak slaat. Gelukkig zijn de Philips Hue Starterspakketten regelmatig in de aanbieding en scoor jij dit pakket met gemak met hoge kortingen!

Blijf op de hoogte!

Door Philips Hue aan te schaffen ga je mee met de tijd en creëer je nog meer woonplezier. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en ben als een van de eerste op de hoogte van alle Philips Hue Black Friday deals! Daarnaast vind je op deze pagina niet alleen in november de beste deals. Zo hebben we ook een deal– en winkeloverzicht met de huidige acties, zodat jij het hele jaar door kunt genieten van fantastische kortingen!