Black Friday Philips Hue
Philips Hue

Philips Hue Black Friday 2020

Na een lange werkdag zit je ein-de-lijk op de bank. Het begint te schemeren en langzamerhand begint het steeds donkerder te worden in huis. Je pakt je telefoon erbij en gaat naar de Philips app. Binnen een paar klikken heb je je huis omgetoverd tot een warm en gezellig plaatje. Je zakt nog eens goed onderuit en kijkt voldaan om je heen. Wat was die Philips Hue Black Friday aanbieding toch een goede aankoop…

Ook zo’n slim systeem in huis? Lees dan hier alles over Philips Hue en de bijbehorende Black Friday Deals!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Black Friday Philips Hue

Elk jaar rond het einde van november is het weer raak, bizarre kortingen onder de naam Black Friday! Zo ook dit jaar. Om precies te zijn gaat Black friday 2019 plaatsvinden op 27 november. Op deze dag verwachten wij ook lekkere aanbiedingen voor Philips Hue; de slimste verlichting voor in huis!

Black friday 2020

Wat de aanbiedingen dit jaar gaan zijn is nog niet bekend. Wat we wel weten is dat Coolblue het afgelopen jaar met twee mooie deals kwam. Zo boden ze de Philips Hue incl. Google mini en een Chromecast van een totaalbedrag van €209,- voor €185,- aan, dat is 11% korting. Daarnaast was er een deal voor de Philips Hue White & Color bundel, deze ging van €250,- naar €219 wat neerkomt op een korting van 12%. Deze deals zetten een goede toon voor de verwachte Philips Hue Black Friday deals van 2019!

Over Philips Hue

Er zijn steeds meer gadgets waarmee je je huis als het ware ‘slim’ kunt maken. Philips Hue is er zo een van! Het is een draadloos verlichtingssysteem welke je kunt bedienen met je smartphone of de Hue afstandsbediening. Hierdoor worden wandschakelaars overbodig. Ook is het mogelijk om met de app tijdschema’s in te stellen, kleuren aan te passen of op afstand te bedienen. Het maakt daarbij niet zoveel uit hoeveel Hue lampen of LED strips je in huis hebt, ze zijn allemaal te bedienen met de app. Daarnaast is het mogelijk verschillende lampen of LED strips met elkaar verbinden d.m.v. een Hue bridge. Je kunt zelfs buiten- en binnenverlichting met elkaar verbinden!

Drie soorten Philips Hue lampen

Er zijn drie type lampen binnen het Hue systeem; ‘White’, ‘White Ambiance’ en ‘White & Color Ambiance’. Alleen bij de laatste is de kleur te verstellen. Je hebt daarbij de keuze uit maar liefst 16+ miljoen kleuren. Mocht je niet weten welke kleursetting jouw voorkeur heeft, dan kun je ervoor kiezen deze automatisch aan te laten passen op de muziek of de film die je kijkt.

 

Blijf op de hoogte!

Door Philips Hue aan te schaffen ga je mee met de tijd en creëer je nog meer woonplezier. Schrijf je daarom in voor onze nieuwsbrief en ben als een van de eerste op de hoogte van alle Philips Hue Black Friday deals!