Wijnbeurs Black Friday 2024

Black Friday Wijnbeurs
De Black Friday 2024 deals van Wijnbeurs zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Wijnbeurs

Gratis bezorging met Wijnbeurs Plus | Binnen 1 werkdag in huis | Altijd blindgeproefd | 100% proefgarantie

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Wijnbeurs Black Friday

Bij de Wijnbeurs geloven ze in kwaliteit. Van de wijn die in het glas zit mag je enthousiast worden. Daarom wordt de wijn ook blind geproefd, waardoor jij verzekerd bent van een goede kwaliteit. Bij de Wijnbeurs kun je terecht voor rode -, witte -, rosé - en mousserende wijn. Daarnaast kun je er zelfs wijnabonnementen, wijnproeverijen en wijn & spijs combinaties bestellen. En tijdens de Wijnbeurs Black Friday aanbiedingen kun je veel producten ook nog eens verkrijgen met toffe kortingen.

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Wijnbeurs

Tijdens Black Friday wordt er een grote opruiming georganiseerd. Hierdoor ontvang je dozen wijn, zoals Chablis, voor lage prijzen. Hierbij geldt op=op, dus je moet er snel bij zijn. Voor elke online bestelling doneert de Wijnbeurs ook nog eens 1,- aan een goed doel. Dus je bent met het kopen van wijn ook nog eens maatschappelijk verantwoord bezig, twee vliegen in een klap! Wij hebben dus al zin in Black Friday 2024!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

Naar verwachting start de Black Friday actie op vrijdag 29 november. Wanneer de dozen de eerste dagen nog niet uitverkocht zijn, loopt de actie door. Dus op=op!! De Black Friday aanbieding loopt daarbij uiterlijk door t/m zondag 1 december.

Relevante productcategorieën

Eten & drinken Vrije tijd