ANWB Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van ANWB zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij ANWB

24/7 hulp van onze Alarmcentrale
Met 900 wegenwachten is de beste pechhulp altijd dichtbij
Bij ons geen voorrij- en sleepkosten

ANWB Black Friday

Wanneer je aan ANWB denkt, koppel je het misschien gelijk aan ‘autopech’. Maar gelukkig is ANWB veel meer dan dat. Zo verkopen ze ook o.a. jassen, schoenen, vakanties of tweedehands auto’s. Het aanbod varieert dus ontzettend en daarom zijn we ook heel erg benieuwd naar de ANWB Black Friday aanbiedingen!

Voorspellingen voor ANWB Black Friday 2022

Het afgelopen jaar gaf ANWB 20% korting op een 'Wegenwacht Nederland Standaardpakket'. Dus heb je nog geen wegenwacht abonnement? Dan is 25 november 2022 het moment om je Wegenwacht pakket af te sluiten. We verwachten namelijk dat Black Friday 2022 dezelfde soort actie met zich mee gaat brengen.

Wanneer is ANWB Black Friday 2022?

Afgelopen jaar liep de Black Friday actie vier dagen lang. We verwachten dat Black Friday 2022 niet anders gaat zijn. Wat is dus de data die je kan opschrijven? De data die handig om te onthouden is, is vrijdag 25 november t/m maandag 28 november. Deze maandag wordt ook wel Cyber Monday genoemd.

ANWB routeplanner

De naam zegt het al, de ANWB routeplanner helpt jou je route te plannen. Zo kun je kilometers berekenen, een routebeschrijving printen, of je reist met het openbaar vervoer plannen. Je vult eenvoudig in van welk punt je vertrekt en waar je heen wilt. Daarnaast vul je in met welk vervoersmiddel je wilt reizen, dus met ov, auto, fiets of lopen. En de routeplanner berekent de beste reis voor jou!

Huidige deals en acties

Wil je nu al veilig op reis met ANWB? Check dan alvast de huidige aanbiedingen in ons winkeloverzicht! Zorg dat jij altijd voorbereid de weg op gaat!

Relevante productcategorieën

Reizen - Vakanties - Vrije Tijd 

Interessante pagina's