ANWB Black Friday 2024

Black Friday ANWB
De Black Friday 2024 deals van ANWB zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij ANWB

24/7 hulp van onze Alarmcentrale | Met 900 wegenwachten is de beste pechhulp altijd dichtbij | Bij ons geen voorrij- en sleepkosten

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

ANWB Black Friday

Wanneer je aan ANWB denkt, koppel je het misschien gelijk aan ‘autopech’. Maar gelukkig is ANWB veel meer dan dat. Zo verkopen ze ook o.a. jassen, schoenen, vakanties of tweedehands auto’s. Het aanbod varieert dus ontzettend en daarom zijn we ook heel erg benieuwd naar de ANWB Black Friday aanbiedingen!

Voorspellingen voor ANWB Black Friday 2024

Het afgelopen jaar gaf ANWB 20% korting op een 'Wegenwacht Nederland Standaardpakket'. Dus heb je nog geen wegenwacht abonnement? Dan is 29 november 2024 het moment om je Wegenwacht pakket af te sluiten. We verwachten namelijk dat Black Friday 2024 dezelfde soort actie met zich mee gaat brengen.

Wanneer is ANWB Black Friday 2024?

Afgelopen jaar liep de Black Friday actie vier dagen lang. We verwachten dat Black Friday 2024 niet anders gaat zijn. Wat is dus de data die je kan opschrijven? De data die handig om te onthouden is, is vrijdag 29 november t/m maandag 2 december. Deze maandag wordt ook wel Cyber Monday genoemd.

ANWB routeplanner

De naam zegt het al, de ANWB routeplanner helpt jou je route te plannen. Zo kun je kilometers berekenen, een routebeschrijving printen, of je reist met het openbaar vervoer plannen. Je vult eenvoudig in van welk punt je vertrekt en waar je heen wilt. Daarnaast vul je in met welk vervoersmiddel je wilt reizen, dus met ov, auto, fiets of lopen. En de routeplanner berekent de beste reis voor jou!

Huidige deals en acties

Wil je nu al veilig op reis met ANWB? Check dan alvast de huidige aanbiedingen in ons winkeloverzicht! Zorg dat jij altijd voorbereid de weg op gaat!

Relevante productcategorieën

Reizen - Vakanties - Vrije Tijd 

Interessante pagina's