Winkel header

ANWB Black Friday 2020

ANWB Black Friday 2020

Vrijdag 27 november 2020 is het weer Black Friday. Naar verwachting zijn de deals aan het begin van de Black Friday week bekend.


Huidige actie:

Met de ANWB wegenwacht service is de beste pechhulp altijd in de buurt. Bovendien profiteer je tijdelijk van 15% korting op pechhulp standaard in Nederland!

De voordelen van shoppen bij ANWB

24/7 hulp van onze Alarmcentrale
Met 900 wegenwachten is de beste pechhulp altijd dichtbij
Bij ons geen voorrij- en sleepkosten

ANWB Black Friday

Wanneer je aan ANWB denkt, koppel je het misschien gelijk aan ‘autopech’. Maar gelukkig is ANWB veel meer dan dat. Zo verkopen ze ook o.a. jassen, schoenen, vakanties of tweedehands auto’s. Het aanbod varieert dus ontzettend en daarom zijn we ook heel erg benieuwd naar de ANWB Black Friday aanbiedingen!

Voorspellingen voor ANWB Black Friday 2020

Het afgelopen jaar gaf ANWB 25% korting op een 'Wegenwacht Nederland Standaardpakket'. Dus heb je nog geen wegenwacht abonnement? Dan is 27 november 2020 het moment om je Wegenwacht pakket af te sluiten. We verwachten namelijk dat Black Friday 2020 dezelfde soort actie met zich mee gaat brengen.

Wanneer is ANWB Black Friday 2020?

Afgelopen jaar liep de Black Friday actie vier dagen lang. We verwachten dat Black Friday 2020 niet anders gaat zijn. Wat is dus de data die je kan opschrijven? De data die handig om te onthouden is, is vrijdag 27 november t/m maandag 30 november. Deze maandag wordt ook wel Cyber Monday genoemd.

ANWB routeplanner

De naam zegt het al, de ANWB routeplanner help jou je route te plannen. Zo kun je kilometers berekenen, een routebeschrijving printen, of je reis met het openbaar vervoer plannen. Je vult eenvoudig in van welk punt je vertrekt en waar je heen wilt. Daarnaast vul je in met welk vervoersmiddel je wilt reizen, dus met ov, auto, fiets of lopen. En de routeplanner berekent de beste reis voor jou!

Huidige deals en acties

Wil je nu al veilig op reis met ANWB? Check dan alvast de huidige aanbiedingen in ons winkeloverzicht! Zorg dat jij altijd voorbereid de weg op gaat!

Relevante productcategorieën

Reizen - Vakanties - Vrije Tijd 

Interessante pagina's