Internet-Bikes Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Internet-Bikes zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Internet-Bikes

Ruim 1 miljoen artikelen uit voorraad leverbaar
Lage prijzen
Snelle bezorging
30 dagen bedenktijd

Black Friday Internet-Bikes

Het afgelopen jaar gaf Internet-Bikes 4 dagen lang, korting op honderden fietsen en accessoires!

Over Internet-Bikes

Internet-bikes.com is de grootste online fietsenwinkel van Nederland. Op zoek naar een elektrische fiets, herenfiets, damesfiets, kinderfiets of een hippe bakfiets? Bij Internet-bikes.com ben je gegarandeerd aan het juiste adres. Niet alleen voor dames-, heren- en kinderfietsen ga je naar Internet-Bikes, ook voor skelters, loopfietsen, steps, vouwfietsen en vele accessoires en onderdelen kun je terecht in hun webshop.

Met een enorme opslag capaciteit van 20.000m3 houden ze vast aan hun visie; alles wat op hun website staat ligt fysiek bij ze op voorraad. Bestellingen worden snel geleverd door DHL of PostNL en kunnen eventueel op gezette tijden ook opgehaald worden bij het distributiecentrum. Ook dit jaar doet Internet-Bikes weer mee aan Black Friday. Profiteer tijdens Black Friday van tijdelijk hoge kortingen op de mooiste fietsen!

Relevante productcategorieën

Fietsen - Sport