Internet-Bikes Black Friday 2024

Black Friday Internet-Bikes
De Black Friday 2024 deals van Internet-Bikes zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Internet-Bikes

Ruim 1 miljoen artikelen uit voorraad leverbaar | Lage prijzen | Snelle bezorging | 30 dagen bedenktijd

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Internet-Bikes

Het afgelopen jaar gaf Internet-Bikes 4 dagen lang, korting op honderden fietsen en accessoires!

Over Internet-Bikes

Internet-bikes.com is de grootste online fietsenwinkel van Nederland. Op zoek naar een elektrische fiets, herenfiets, damesfiets, kinderfiets of een hippe bakfiets? Bij Internet-bikes.com ben je gegarandeerd aan het juiste adres. Niet alleen voor dames-, heren- en kinderfietsen ga je naar Internet-Bikes, ook voor skelters, loopfietsen, steps, vouwfietsen en vele accessoires en onderdelen kun je terecht in hun webshop.

Met een enorme opslag capaciteit van 20.000m3 houden ze vast aan hun visie; alles wat op hun website staat ligt fysiek bij ze op voorraad. Bestellingen worden snel geleverd door DHL of PostNL en kunnen eventueel op gezette tijden ook opgehaald worden bij het distributiecentrum. Ook dit jaar doet Internet-Bikes weer mee aan Black Friday. Profiteer tijdens Black Friday van tijdelijk hoge kortingen op de mooiste fietsen!

Relevante productcategorieën

Fietsen - Sport