Black Friday Audio
Audio

Audio Black Friday 2024

Radio luisteren op het werk, op school, tijdens het leren of tijdens het schoonmaken. Muziek zorgt overal voor net wat extra gezelligheid. Maar dan moet het geluid natuurlijk wel optimaal zijn. Of je nu gebruik wilt maken van soundbars en geluidsinstallaties of juist een koptelefoon nodig hebt, tijdens Black Friday kun je van elk audio product wel aanbiedingen vinden!

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday Audio

Black Friday is dé dag waarop je de winkelstraten in moet gaan, op zoek naar goede aanbiedingen. Want met Black Friday komen producten in de aanbieding die normaal nooit worden afgeprijsd. Denk aan producten van Apple, Samsung of Philips. Maar ook aan audio bedrijven zoals Bose en Sonos die Black Friday zien als de uitgelezen dag om voor één keer de dure prijzen van de Soundbars omlaag te gooien. Kortom, Black Friday is een dag waarop alles in de uitverkoop is. Dit jaar valt deze kortingsdag op 29 november 2024. Schrijf deze dag dus in je agenda, en wacht met het doen van je grote aankopen!

Optimale audio kwaliteit door Black Friday

Eén van de audio producten die jij moet hebben is een draadloos muzieksysteem. Met zo’n muziekspeler kun jij op welk moment, waar je dan ook wilt de Bluetooth van jouw apparaat verbinden met de speaker. Hierdoor luister je jouw favoriete afspeellijst waar je maar wilt! Behalve Soundbars kun je ook denken aan koptelefoons. Een aantal van de koptelefoons van Bose bieden bijvoorbeeld de functie noise cancelling. Dit betekent dat je geen last hebt van omgevingsgeluid. Je kunt zelf de sterkte bepalen via de app die bij de hoofdtelefoon hoort.

Mis niks door de Black Friday nieuwsbrief

Door middel van de nieuwsbrief die tijdens de Black Friday periode wordt verstuurd, hoef je niks te missen. Je kunt zelf bepalen waar jij updates over wilt ontvangen. Vind je bijvoorbeeld fashion interessant, of elektronica? Dan kies je deze onderwerpen en zul je deze mailing ontvangen.