Steam Black Friday 2024

Black Friday Steam
De Black Friday 2024 deals van Steam zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Steam

Word gratis lid, Persoonlijke aanbevelingen | Terugbetalingsmogelijkheden

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Steam

Amerika heeft vele traditionele feestdagen en evenementen welke jaarlijks terugkomen, Black Friday is er daar een van. Sinds een aantal jaar wordt deze dag niet alleen in Amerika gevierd, maar ook in Nederland. Wat houdt dat dan in? Nou gewoon, héél veel korting. En dat laten ze bij Steam niet ongemerkt voorbij gaan. Want afgelopen jaar had Steam enorm veel games in de Black Friday sale. Het mooie van alles is dat er nog veel meer Steam Black Friday aanbiedingen waren! Dus houd je verwachtingen voor Black Friday 2024 hoog, want Steam gaat hieraan zeker weer voldoen.

Steam Black Friday 2024

Amerika heeft vele traditionele feestdagen en evenementen welke jaarlijks terugkomen, Black Friday is er daar een van. Sinds een aantal jaar wordt deze dag niet alleen in Amerika gevierd, maar ook in Nederland. Wat houdt dat dan in? Nou gewoon, héél veel korting. En dat laten ze je bij Steam niet ongemerkt voorbij gaan.

Over Steam

Wil je stoom afblazen met het spelen van een game, maar beschik je niet over een PS4 of andere gameconsole? Geen probleem! Daarvoor is Steam. Een online gameplatform voor de computer waarmee je direct toegang krijgt tot maar liefst 30.000 verschillende spellen. Steam is beschikbaar voor zowel Windows als IOS, voor de computer én smartphone. Daarnaast zijn ze continue bezig met het creëren van updates en nieuwe functies. Momenteel kun je met Steam praten met vrienden via de Steam-chat, vroegtijdig toegang verkrijgen tot games die niet nog uit zijn gebracht, je gameplay live streamen zodat andere mee kunnen kijken en nog veel meer. Kortom, Steam is een musthave als het om computerspellen gaat.

Nieuwe computergames ontvangen alsof ze gratis zijn

We blijven het herhalen, maar Black Friday is een dag die je zeker niet zomaar aan je voorbij kunt laten gaan. Er gaan zoveel hoge kortingen zijn, zeker bij Steam, dat het bijna voelt alsof je de producten gratis hebt kunnen meenemen. Zorg er daarom voor dat je geen enkele deal en korting mist! Dit doe je door je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Op die manier ben je er zeker van dat je op de hoogte gehouden word van alle interessante Black Friday deals in jouw favoriete categorieën. Dus waar wacht je nog op? Doe er je voordeel mee!

Relevante productcategorieën

Gaming 

Interessante pagina's