SHEIN Black Friday 2024

SHEIN Black Friday
De Black Friday 2024 deals van SHEIN zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij SHEIN

Studentenkorting extra 15% | Gratis sleutelhanger bij iedere bestelling | Gemakkelijk retourneren

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

SHEIN Black Friday

SHEIN biedt voornamelijk damesmode aan, maar biedt ook mannenmode, kindermode, accessoires, schoenen, handtassen en andere mode items aan. De prijzen van het merk zijn heel voordelig en tijdens de SHEIN Black Friday deals wordt deze fashion nóg goedkoper. Dus wil jij fashion voor de allerlaagste prijs kopen? Houd de Black Friday aanbiedingen dan zeker in de gaten!

Voorspellingen voor SHEIN Black Friday 2024

Afgelopen jaren vlogen de kortingen bij SHEIN de pan uit. De kortingen liepen daarbij op tot 80% korting op heel veel geselecteerde items. We verwachten dat de kortingen tijdens Black Friday 2024 gelijkwaardig gaat zijn aan voorgaande jaren. Wacht dus nog even met het vernieuwen van je outfits in je kledingkast. Black Friday is daar namelijk de uitgelezen tijd voor!

Wanneer is SHEIN Black Friday 2024?

Naar verwachting gaat de Black Friday actie het gehele Black Friday weekend gelden. Dit betekent dat deals starten op vrijdag 29 november en doorlopen tot en met zondag 1 december. Daarnaast organiseert de webshop ook vaak een pre-Black Friday sale. Deze start zeer waarschijnlijk op maandag 25 november.

SHEIN Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar SHEIN deals van voorgaande edities:

  • 50% korting op alles;
  • Tot 60% korting op geselecteerde items;
  • Koop 1 item, krijg 99% korting op het tweede artikel;
  • Tot 70% korting op geselecteerde artikelen;
  • Tot 80% korting op de sale!

Andere interessante SHEIN korting

SHEIN kortingscode

Er worden gedurende het jaar regelmatig kortingscodes weggegeven voor SHEIN. Zo zijn er bijvoorbeeld codes waarmee je 50% korting krijgt op geselecteerde items of €10 korting op je volledige bestelling, dit scheelt weer in de portemonnee! De actieve kortingscodes zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht.

Huidige deals en acties

Wanneer je dus nu al benieuwd bent welke kortingen er actief zijn bij SHEIN, kun je ons winkeloverzicht al eens checken!

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's