Winkel header

Shein Black Friday 2020

Shein Black Friday 2020

De actie van Shein voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Shein

Studentenkorting extra 15%
Gratis sleutelhanger bij iedere bestelling
Gemakkelijk retourneren

SHEIN Black Friday

SHEIN biedt voornamelijk damesmode aan, maar biedt ook mannenmode, kindermode, accessoires, schoenen, handtassen en andere mode items aan. De prijzen van het merk zijn heel voordelig en tijdens de SHEIN Black Friday deals wordt deze fashion nóg goedkoper. Dus wil jij fashion voor de allerlaagste prijs kopen? Houd de Black Friday aanbiedingen dan zeker in de gaten!

Voorspellingen voor SHEIN Black Friday 2020

Afgelopen jaren vlogen de kortingen bij SHEIN de pan uit. De kortingen liepen daarbij op tot 80% korting op heel veel geselecteerde items. We verwachten dat de kortingen tijdens Black Friday 2020 gelijkwaardig gaat zijn aan voorgaande jaren. Wacht dus nog even met het vernieuwen van je outfits in je kledingkast. Black Friday is daar namelijk de uitgelezen tijd voor!

Wanneer is SHEIN Black Friday 2020?

Naar verwachting gaat de Black Friday actie het gehele Black Friday weekend gelden. Dit betekent dat deals starten op vrijdag 27 november en doorlopen tot en met zondag 29 november. Daarnaast organiseert de webshop ook vaak een pre-Black Friday sale. Deze start zeer waarschijnlijk op maandag 23 november.

SHEIN Black Friday deals van eerdere edities

We blikken terug naar SHEIN deals van voorgaande edities:

  • 50% korting op alles;
  • Tot 60% korting op geselecteerde items;
  • Koop 1 item, krijg 99% korting op het tweede artikel;
  • Tot 70% korting op geselecteerde artikelen;
  • Tot 80% korting op de sale!

Andere interessante SHEIN korting

SHEIN kortingscode

Er worden gedurende het jaar regelmatig kortingscodes weggegeven voor SHEIN. Zo zijn er bijvoorbeeld codes waarmee je 50% korting krijgt op geselecteerde items of €10 korting op je volledige bestelling, dit scheelt weer in de portemonnee! De actieve kortingscodes zijn terug te vinden in ons winkeloverzicht.

Huidige deals en acties

Wanneer je dus nu al benieuwd bent welke kortingen er actief zijn bij SHEIN, kun je ons winkeloverzicht al eens checken!

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's