Black Friday Koffiemachines
Koffiemachine

Koffiemachines Black Friday 2024

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Black Friday koffiemachine

De geur die je tegemoet komt wanneer je de zak met verse koffiebonen of koffiepads opentrekt. Het straaltje stromende koffie waarmee jouw koffiemok met liefde wordt gevuld. Die laatste druppeltjes die in jouw koffie vallen als ‘finishing touch’ van het kunstwerk. De zichtbare damp en de overheerlijke geur die van je koffie afkomt wanneer je jouw kopje met verse koffie in handen neemt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die eerste slok met die overweldigende smaaksensatie… Een koffiemachine is een ware verrijking voor je leven. Lees daarom snel verder en kom alles te weten over Black Friday op vrijdag 29 november 2024!

Verwachtingen voor 2023

Tijdens de Black Friday editie van vorige jaar was vooral Coolblue aan het strooien met aanbiedingen op koffiemachines. Dit resulteerde tot de volgende deals;
– Philips 3000 HD8821/01 van €289,00 naar €249,00 (14%)
– Saeco Pico Baristo SM5473/10 van €599,00 naar €499,00 (17%)
– Juro E80 Piano Black van €1.149,00 naar €999,00 (13%)
Welke winkels dit jaar besluiten om mooie koffiemachine Black Friday deals weg te geven, is nog niet bekend. Maar we verwachten dat Black Friday 2024 zeker weer mooie deals in petto gaat hebben voor de koffieliefhebber!

Soorten koffiemachines

Er zijn een aantal type koffiemachines waaruit je kunt kiezen. Zo heb je een filter koffiemachine waarbij een grote hoeveelheid koffie door het filter heen pruttelt naar je koffiekan. Maar ook een koffiecup- en koffiepadmachine met daarbij de keuze uit koffie van o.a. Nespresso, Dolce Gusto, Illy en Senseo. Houd je wat meer van koffie van verse bonen? Dan is een volautomatische espressomachine een goed idee! Voor de echte barista is er ook nog een halfautomatische espressomachine, welke ook wel een pistonmachine wordt genoemd.

Geniet van een welverdiende korting

Zie je door de bomen het bos niet meer door al deze opties? Neem dan een kijkje bij het koffiemachine Black Friday aanbod en maak gebruik van welverdiende Black Friday aanbiedingen! Daarnaast ben je als een van de eerste op de hoogte van alle Black Friday koffiemachines wanneer je je aanmeld voor onze nieuwsbrief! Zo mis jij geen enkele deal!