Ring Black Friday 2023

Ring Black Friday
De Black Friday 2023 deals van Ring zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Ring

Gratis verzending boven de €40 | Verzending | 3-5 werkdagen | 30 dagen retourrecht
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Ring 

Ring verkoopt video deurbellen en camera's zodat jij een slimme beveiliging hebt. Zo kun je elke locatie beschermen en heb je meer gemoedsrust. Tegenwoordig heeft het merk veel verschillende bellen en camera's in huis, zoals de Stick Up Cam, de Ring Video doorbell Pro, de Video Deurbel 2, de Ring door View Cam en de Spotlight Cam. Deze items maken allemaal kans op mooie kortingen tijdens de Ring Black Friday aanbiedingen.

Voorspellingen tijdens Black Friday 2023 Ring

Tijdens Black Friday 2023 verwachten we veel kortingen te ontvangen vanuit winkels als Coolblue, Bol.com, MediaMarkt en Amazon. Zo ontving je afgelopen jaar 38% korting op de Ring Video Deurbel 3 bij Bol.com. Daarnaast organiseerde Ring tijdens Black Friday 2023 ook zelf leuke deals en we verwachten soortgelijke kortingen voor dit jaar.

Wanneer is Ring Black Friday 2023?

De aanbiedingen van Ring worden verwacht een enkele dag te duren, namelijk op vrijdag 24 november. Dit betekent dat je maar 24 uur kan genieten van de toffe kortingen op de slimme deurbellen, maar als je er op tijd bij bent is dat natuurlijk geen probleem. Dus houd de deals van 2023 in de gaten!

Ring Black Friday deals van eerdere edities

  • 20% korting op de Ring Video doorbell (2. generation), van €99,99 naar €79,95 bij OTTO;
  • 38% korting op de Ring Video Deurbel 3 inclusief deurbelgong, van €229,- naar €140,08 bij Bol.com;
  • En nog meer leuke deals vanuit de Ring zelf!

Ring video doorbell / Ring video deurbel

Ring staat natuurlijk bekend om haar video deurbel. Zo weet je gelijk wie er voor je deur staat en kun je een gesprek voeren met deze gast. De slimme deurbel zorgt ervoor dat je gelijk op de hoogte bent van ongewenste gasten. Het assortiment bestaat allang niet meer uit een enkele deurbel, maar er zijn alle verschillende varianten uitgebracht. Bekijk nu alle producten in het overzicht, zodat je goed voorbereid bent voor Black Friday.

Huidige deals en acties

De beste deals van dit moment zijn nu ook al terug te vinden in ons winkeloverzicht of tussen onze productdeals. Zo vind je nu al leuke kortingen op een Ring deurbel en accessoires.

Relevante productcategorieën

Smart home