Keukenloods Black Friday 2024

Black Friday Keukenloods
De Black Friday 2024 deals van Keukenloods zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Keukenloods

Transparante prijzen | 14 filialen in Nederland | Door klanten beoordeeld met een 9,0

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Keukenloods Black Friday

Bij Keukenloods vind je de laatste trends qua keukens. Keukenloods biedt dan ook o.a. houten keukens, landelijke keukens en eilandkeukens aan. Je kunt van deze winkel de beste service verwachten. En tijdens de Keukenloods Black Friday aanbiedingen ontvang je ook nog eens de beste prijzen. Er worden dan flinke kortingen gegeven op de mooiste keukens en keukenartikelen!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Keukenloods

We verwachten voor Black Friday 2024 dat de kortingen weer net zo hoog gaan oplopen als de voorgaande edities. We gaan er dan ook vanuit dat we weer hoge korting mogen ontvangen op keukens en keukenapparatuur. Deze kortingen mochten we namelijk tijdens vorige jaren ook ontvangen.

Wanneer is Keukenloods Black Friday 2024?

Naar verwachting gaat de Black Friday actie vier dagen gelden. Hierbij gaan de deals al vroeg van start, namelijk op maandag 25 november en daarbij lopen de aanbiedingen door tot vrijdag 29 november, op Black Friday zelf. Dit is dus vier dagen optimaal genieten!

Keukenloods Black Friday deals van eerdere edities

We nemen een kijkje naar de Black Friday deals van voorgaande edities:
- Tot 50% korting bij aankoop van een keuken;
- Tot 50% korting op keukenapparatuur;
- Tot 50% korting op koelkasten;
- En natuurlijk nog veel meer!

Keukenloods Zaandam

Zaandam heeft een Keukenloods XXL waarbij het assortiment nog groter is. Hierbij staan er ontzettend veel keukens in de showrooms, waardoor jij een goed beeld kan krijgen! Andere populaire winkels zijn o.a. Keukenloods Gaanderen, Keukenloods Roosendaal, Keukenloods Utrecht, Keukenloods Rotterdam en Keukenloods Zaandam!

Huidige deals en acties

Wanneer je nu al toe bent aan een nieuwe keuken, maar Black Friday is nog niet aangebroken. Dan kun je de huidige winkelacties al bekijken in ons winkeloverzicht! En wie weet sta jij binnenkort aan een spiksplinternieuw aanrecht te koken!

Relevante productcategorieën

Keukenmachine - Wonen - Witgoed

Interessante pagina’s