Landal Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Landal zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Landal

Gratis annuleren
Gratis omboeken
Later betalen
In termijnen betalen

Black Friday Landal Greenparks

Een vakantie midden in de natuur, wie wil dat nou niet? Bij Landal Greenparks kun je genieten van de rust en de natuur in een prachtige accommodatie. Van basis comfort lodges tot een safaritent in de bossen! Check de Black Friday kortingen van Landal en geniet van de rust en de vrijheid!

Voorspellingen voor Black Friday 2022 Landal Greenparks

Naar onze verwachting is het volgend jaar geen Black Friday, maar weer Green Friday bij het bekende vakantiepark. Vorige jaren betekende dit hoge kortingen én een groen voordeel bij elke bestelling. Bij elke boeking werd er namelijk een boom geplant.

Wanneer is deze Black Friday 2022?

We verwachten dat Green Friday alleen plaatsvindt op Black Friday zelf. Dit jaar valt deze kortingsdag op 25 november 2022. De vouchers voor accomodaties die je koopt tijdens Black Friday zijn langer geldig. Houd dus goed het dealoverzicht in de gaten.

Landal Black Friday deals van eerdere edities

Dit waren de Landal kortingen van voorgaande jaren:

  • Green Friday: voor iedere boeking wordt een boom geplant;
  • Korting op je verblijf bij één van de 90 bungalowparken!;
  • En meer!!

Andere interessante Landal kortingen

Landal parken

Landal Greenparks heeft inmiddels zo’n ruim 90 vakantieparken in 9 landen. Hierbij lichten we een aantal populaire parken voor je uit:

  • Landal Coldenhove;
  • Landal Texel;
  • Landal Miggelenberg;
  • Landal Rabbit Hill;
  • Landal Lommerbergen;
  • En nog veel meer!!

Landal Duitsland

Behalve in Nederland bevinden zich 10 Landal Greenparks in Duitsland. Skiën doe je bijvoorbeeld bij Landal in Winterberg, genieten van de ruige bossen doe je bij Landal Eifeler Tor en bijkomen aan het water doe je bij Landal Wirfttal.

Huidige deals en acties

Ben je benieuwd naar de huidige Landal kortingen? Bekijk dan regelmatig ons deal- en winkeloverzicht. Je vindt hier gedurende het hele jaar de beste vakantie deals.

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd

Interessante pagina’s