Mason Garments Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Mason Garments zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Mason Garments

Wereldwijde verzending
Binnen 14 dagen retouren
Achteraf betalen

Black Friday Mason Garments: Italiaans footwear als perfecte mix

Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar als het om schoenen gaat dan is het voor ons altijd de moeite waard om eens naar de koopjes te kijken. Misschien zitten er nog wel goede winterboots tussen die je nog niet nodig hebt, maar toch altijd handig zijn. Of misschien wat leuke zomer sandalen die je vast in de zomer wel zal gaan dragen. Ja, schoenen zijn altijd nodig! Het merk Mason Garments is één van de merken die je misschien niet zo goed kent, maar waarbij het wel nuttig is om het te leren kennen, bijvoorbeeld met Black Friday 2022. Het afgelopen jaar ontving je namelijk 4 dagen lang tot 60% korting op Mason Garments voor dames en heren!

Over Mason Garments

Mason Garments bestaat nog niet zo lang, pas sinds 2012. De oprichter, designer Rendi Aditia, vond een gat in de markt voor betaalbare maar hoogwaardige sneakers. Hij wilde exclusieve sneakers, maar wel sneakers die toegankelijk zouden zijn voor het brede publiek. Dit bleek een perfecte mix te zijn. Rendi tipt zijn fans om de sneakers te dragen samen met een zo minimalistisch mogelijke outfit, waardoor hij vindt dat ze het best tot zijn recht komen. Behalve sneakers heeft het merk Mason Garments ook andere fashion, zoals: T-shirts, truien, broeken en jeans voor zowel dames- heren als kids. Je kunt hier dus voor de hele familie je complete fashionable outfit scoren en je hebt een echte Italiaanse look!

Check de nieuwsbrief en ontvang de deals als eerste

Wanneer je zeker wilt zijn dat je de Mason Garments deals niet over het hoofd ziet op 26 november is het belangrijk om je te abonneren op de nieuwsbrief. Wij sturen je dan in de periode van Black Friday een mail met de deals die alleen voor jou relevant zijn. Je ontvangt dus niets wat jij niet wilt ontvangen en je hebt als eerste de tofste deals in huis! Wat wil je nog meer?