RITUALS Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van RITUALS zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij RITUALS

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €30,-
90 dagen bedenktijd
Gratis retourneren

Rituals Black Friday

Rituals producten kopen met de beste kortingen? Hier zijn de Rituals Black Friday deals een perfect moment voor! De winkel biedt producten aan als badschuim, douchegel, geurstokjes en eau de parfum. Je kunt dus tijdens Black Friday hartstikke leuke cadeau’s kopen. Het assortiment spreekt mannen, vrouwen en kinderen aan.

Voorspellingen voor Black Friday 2022 Rituals

Tijdens Black Friday 2022 verwachten we weer te kunnen profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen. Ook dit jaar verwachten wij weer deals op populaire merken en producten. De kortingen kunnen wel oplopen tot 30%!

Wanneer is Rituals Black Friday 2022?

We verwachten dat de Black Friday van start zal gaan op 25 november en dat de actie doorloopt tot en met 28 november. Vorig jaar ging Black Friday van start op 26 november. Hierbij liep de actie door tot Cyber Monday (26 november t/m 29 november).

Hoelang duurt Black Friday 2022 Rituals?

Naar verwachting kan het gehele Black Friday weekend geprofiteerd worden van de Rituals Black Friday kortingen. De acties gelden dus drie dagen. 

Rituals Black Friday deals van eerdere edities

Een terugblik naar Black Friday aanbiedingen uit vorige jaren:

  • Tot 30% korting op geselecteerde Rituals producten;
  • Black Friday cadeaus bij aanschaf van minimaal 60 of 120 euro.

Wat zijn de beste Black Friday 2022 Rituals deals?

De beste deals zijn de kortingen op geselecteerde artikelen, deze lopen vaak op tot 30%. Daarnaast zijn de beste deals ook de cadeaus die je ontvangt bij de aanschaf van deelnemende artikelen. Deze cadeaus zijn de aankoop zeker waard. 

Andere interessante Rituals aanbiedingen

Rituals heeft ook een outlet op haar website. Hier kunnen populaire producten gekocht worden met aantrekkelijke kortingen. Daarnaast werkt Rituals ook vaak met kortingscodes. Een voorbeeld is hierbij 20% korting op je bestelling.

Rituals refills

Rituals doet haar best om de ecologische footprint zo klein mogelijk te houden. Dit doen ze door het verkopen van refills,  het werken aan 100% recyclebare verpakkingen en het gebruik van duurzaam en gecertificeerd hout in hun verpakkingen. De winkel biedt eco-vriendelijke refills aan voor huidverzorging, bodycremes, geurstokjes, autoparfum en handzeep.

Black Friday producten

Rituals biedt verscheidene producten aan verschillende doelgroepen. Het assortiment varieert van badschuim naar interieurparfum. Dus zeker de moeite waard de Rituals producten tijdens Black Friday in de gaten te houden!

Huidige deals en acties

Is Black Friday nog te ver weg en wil je toch nu al een leuke deal of winkelactie vinden? Neem dan alvast een kijkje op ons deal- en winkeloverzicht voor de huidige Rituals aanbiedingen.

Relevante productcategorieën

Cosmetica - Parfum - Fashion