G-Star Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van G-Star zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij G-Star

Gratis verzending voor nieuwsbrief abonnees
Gratis retourneren
Avond- of daglevering mogelijk
60 dagen bedenktijd

Black Friday G-Star

Black Friday, wij zijn fan! Waarom? Omdat dit het grootste kortingsspektakel van het jaar is! Op deze dag bieden honderden Nederlandse winkels populaire producten aan voor een waanzinnig mooie prijs, zo ook het merk G-Star. En het mooie van al is dat vele toffe G-Star aanbiedingen waarschijnlijk niet alleen op Black Friday zelf, vrijdag 25 november, geldig zijn, maar ook op dagen ervoor en erna. De actie had een totale looptijd van 7 dagen. Ook tijdens Black Friday 2022 zijn er mooie acties op de G-Star collectie! Je ontving tijdens deze actie tot 50% korting op het assortiment!

Over G-Star

G-Star is een merk welke opgezet werd in 1989. Al vanaf het begin focussen ze zich op het introduceren van luxe denim in het straatbeeld. De items van G-Star zijn te herkennen aan het onderscheidende silhouette en het gebruik van rauw, onbewerkt denim tot extreem behandeld denim. Zo zijn ze altijd bezig met het creëren van de beste denim wassing en behandeling om zo de kwaliteit en uniciteit van denim naar voren te brengen. Met G-Star ben je dus verzekerd van geweldig kwalitatief denim in de tofste uitvoering voor zowel dames als heren! Denk bijvoorbeeld aan een toffe spijkerbroek of een heerlijke spijkerblouse, maar ook een gilet, overall, bodywarmer of T-shirts zijn te vinden bij G-Star.

Scoor je G-Star item met de hoogste korting

Het is waarschijnlijk wel duidelijk dat Black Friday een dag is welke je niet mag missen. Maar met alle drukte van het hedendaagse leven is er een grote kans dat je in december jezelf voor je hoofd slaat en baalt dat je niet geprofiteerd hebt van het kortingsspektakel. Daarom geven wij jou de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwbrief, zodat we jou op deze manier in november kunnen herinneren aan dé dag van het jaar. En jou als een van de eerste op de hoogte brengen van de beste Black Friday deals. Dus waar wacht je nog op? Meld je snel aan voor deze nieuwsbrief!

Relevante productcategorieën

Jeans - Kleding - Fashion

Interessante pagina's