tink Black Friday 2024

Black Friday tink
De Black Friday 2024 deals van tink zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij tink

Gratis expertadvies | Functioneert Garantie | Gratis verzending en retour

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday tink

Tink is dé online shop gespecialiseerd in smart home producten. Het assortiment bestaat uit smart home producten voor entertainment, verwarming, beveiliging, slimme tuin, lifestyle en smart verlichting. Ben jij klaar om jouw huis slimmer te maken? Check dan eens de Black Friday tink aanbiedingen. Met deze aanbiedingen kun jij de slimste apparatuur een stuk voordeliger aanschaffen. Dat is pas smart!

Voorspellingen voor tink Black Friday 2024

Tijdens voorgaande edities liepen de kortingen hoog op. Zo ontving je tot wel 50% korting heel veel smart home artikelen, zoals op de Google Home Mini en de Sonos One. We verwachten voor Black Friday 2024 soortgelijke toffe, hoge kortingen. Ben je dus net op zoek naar een slimme speaker of televisie, wacht dan nog even tot de Black Friday acties!

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

We verwachten dat dezelfde looptijd voor de Black Friday 2024 acties aangehouden gaat worden als voorgaande jaren. Daarmee is de verwachting dat de deals starten op vrijdag 29 november. Daarbij lopen ze weer af op Cyber Monday, op maandag 2 december! Wees er dus snel bij!

Relevante productcategorieën

Elektronica - Televisies - Audio - Wonen

Interessante pagina's