Black Friday Soundbar
Black Friday Soundbar

Soundbar Black Friday 2024

De soundbar is momenteel een van de populairste oplossingen om een home cinema effect te creëren. Een soundbar kan een breder geluidsveld weergeven waardoor thriller films nog spannender worden of jij nog harder kan dansen op de laatste hits uit de top 50 lijst op Spotify.

Lees verder

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

Soundbar Black Friday

Een soundbar is ervoor gemaakt je tv-geluid te verbeteren. Een van de duurste modellen is de Dolby Atmos waarbij het 3D-geluid je helemaal omringt. Een soundbar aansluiten op de tv is een echte aanrader voor liefhebbers van films en series. Het goede geluid versterkt het kijkplezier. Klinkt dit als muziek in je oren? Bekijk dan regelmatig de Soundbar Black Friday aanbiedingen!

Voorspellingen voor Soundbar Black Friday 2024

Ook tijdens Black Friday 2024 verwachten we weer ontzettende toffe deals van soundbars bij verschillende aanbieders. Vorig jaar ontving je bijvoorbeeld hoge kortingen bij o.a. Amazon, Samsung en Mediamarkt. Heb je ook al zin in zo’n leuke Soundbar aanbieding?

Soundbar aanbiedingen van eerdere edities

Een terugblik naar soundbar deals van vorige edities:

  • 29% korting op de Sony HT-ZF9 soundbar bij Mediamarkt;
  • 15% korting op de Samsung HW-R650 Soundbar bij Expert;
  • 49% korting op de Harman Kardon Citation Bar bij ING;
  • 30% korting op de Sony HT-NT5 soundbar bij Televisiewinkel.nl.

Sonos Soundbar

Met de Sonos Soundbar kan je lievelingsfilm tot leven worden gebracht. Je hebt bijvoorbeeld de Sonos ARC met Dolby Atmos of de Sonos Beam voor een soundbar met ingebouwde Google Assistant. Er bestaat ook de optie om je Sonos Soundbar te combineren met een Sonos Sub. Dit is een indrukwekkende subwoofer waarmee de actie van het scherm spat. Dus ideaal voor filmavondjes met vrienden!

Samsung Soundbar

De soundbar collectie van Samsung biedt veel mogelijkheden. De soundbars zijn verdeeld in drie categorieën. Ten eerste zorgt de Cinematics Q-series Soundbar ervoor dat je niets van de actie mist, dankzij de omhoog gerichte luidsprekers. Ten tweede zorgt de All-In-One S-series Soundbar voor een kamervullend geluid met een subwoofer. Tenslotte zijn de Essential T-series Soundbars de kortste weg naar een geweldig geluid.

Soundbar Bose

De Bose-soundbars zijn voorzien van de nieuwste technologie voor de ultieme bioscoopervaring. Veel soundbars van Bose bieden toegang tot je muziek via spraakassistenten. Ook biedt het toegang tot functies als het weer, nieuws en nog veel meer.

Soundbar producten

Soundbars zijn er in verschillende modellen en maten. Je kiest je soundbar ten aanzien van je gebruiksdoelen. Er zijn ontzettend veel aanbieders van soundbars. Naast bovengenoemde winkels zijn er ook andere merken die goede soundbars aanbieden. Bijvoorbeeld JBL, LG, Heos en Philips. Houd deze winkels in de gaten voor een mooie Soundbar aanbieding!

Huidige deals en acties

Wil jij nu al je huiskamer omtoveren in een bioscoop? Dan kun je de soundbar aanbiedingen bekijken in ons deal– en winkeloverzicht.