Nikkie Black Friday 2024

Black Friday Nikkie
De Black Friday 2024 deals van Nikkie zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Nikkie

Gratis levering | Gratis terugsturen | 14 dagen bedenktijd

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

NIKKIE Black Friday

NIKKIE is een steeds populairder wordend merk. Het merk biedt de meest mooie topjes, bloesjes, rokjes, jurkjes, schoenen, jeans en jasjes aan voor hele mooie prijzen. En de prijzen worden nog een stuk mooier tijdens de NIKKIE Black Friday aanbiedingen. Hierbij ontvang je de scherpste prijzen en daar worden wij nou echt gelukkig van. Houd dus de Black Friday acties goed in de gaten. Je kunt je ook alvast goed voorbereiden door een verlanglijstje op te stellen met jouw favoriete NIKKIE producten.

Voorspellingen voor NIKKIE Black Friday 2024

Wat NIKKIE dit jaar voor toffe aanbiedingen gaat organiseren is nog een groot raadsel. Maar wij kunnen daar wel eventjes op wachten als we maar weten dat het de moeite waard gaat zijn. En dat wordt het! We verwachten dat Black Friday 2024 op fashion gebied de afgelopen jaren absoluut gaat overtreffen en daarom kunnen wij ook niet wachten tot de grote dag is aangebroken! Jullie ook niet?

Wanneer is NIKKIE Black Friday 2024?

Wanneer we kijken naar andere fashionaanbieders verwachten we dat de looptijd van de NIKKIE deals hetzelfde gaan zijn. Daarbij verwachten wij dat de aanbiedingen van start gaan op vrijdag 29 november en doorlopen t.e.m. maandag 2 december, ook wel Cyber Monday genoemd. Als we dan eventjes gaan tellen, betekent het dus dat we vier dagen mogen gaan genieten van leuke kortingen bij deze ontzettend populaire winkel!

NIKKIE Sale

Heeft NIKKIE dan ook nog andere leuke aanbiedingen? Oh jazeker! NIKKIE organiseert namelijk een aantal keer per jaar een dikke vette sale. Begin juli wordt bijvoorbeeld de summer sale gevierd, waar kortingen kunnen oplopen tot 50%! In april start vaak de lente sale waar de kortingen tot 40% opliepen vorig jaar. En in september wordt er vaak nog een final sale, waar de kortingen zelfs tot 60% oplopen, niet alleen op de webshop, maar ook in de winkels. Tenslotte wordt er af en toe nog een toffe sample sale georganiseerd en hierbij is het handig om ons winkeloverzicht te blijven checken voor deze data!

NIKKIE producten

NIKKIE is een merk voor dames. Het assortiment bestaat daarom uit heel veel dameskleding- en accessoires. Je hebt o.a. jumpsuits, blazers, vesten en accessoires als riemen of tassen. Natuurlijk kun je het gehele assortiment vinden op de website van NIKKIE. Wat je ook zoekt, NIKKIE heeft het!

Huidige deals en acties

Een beetje ongeduld is zeker niet verkeerd en ook begrijpelijk. Daarom kun je de huidige aanbiedingen van het merk al vinden in ons winkeloverzicht!

Relevante productcategorieën

Kleding - Schoenen

Interessante pagina's