Winkel header

Dr. Martens Black Friday 2020

De actie van Dr. Martens voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Dr. Martens

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €50,-
30 dagen recht op retourneren
Veilige verwerking van je betaling
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Dr. Martens: Je favo schoenen in het Black Friday aanbod

Wanneer je Dr. Martens schoenen koopt in de winkel en ze vervolgens enthousiast aan je voeten gooit om ermee te stralen op je afspraak, kom je waarschijnlijk minder enthousiast thuis. Niet omdat die afspraak een regelrechte moodkiller was (kan wel natuurlijk), maar omdat je Dr. Martens hoogstwaarschijnlijk blaren hebben gecreëerd op je voeten. Niet bepaald iets waar je op staat te wachten, helaas wel iets waar je doorheen moet. Maar wanneer je ze eenmaal hebt ingelopen (of een nacht vochtige handdoeken in de schoenen hebt gehad -tip!-) wil je niets anders meer, geloof ons maar. Daarom vertellen wij je graag dat ook Dr. Martens meedoet aan het fenomeen genaamd 'Black Friday'. Afgelopen jaar had Dr. Martens een 'Black Friday Weekender' met deals gedurende 3 dagen. Dus houdt 27 november 2020 vrij en sla je slag met de Dr. Martens Black Friday deals!

Over Dr. Martens

Dr. Martens is een schoenenlabel met herkenbare kenmerken, denk maar aan de grove stiksels en de typerende zool. Het merk staat voor zelfvertrouwen en uitstraling. Het zijn dan ook opvallende schoenen. Ze spreken voornamelijk types aan die een eigen individuele stijl hebben, maar eenzelfde gedachtegang. Karakters welke authentiek zijn, ergens voor staan en zichzelf durven te uiten. Daarnaast hebben docs een vrijwel simpel design, waardoor ze makkelijk te combineren zijn. Bovendien vindt Dr. Martens het belangrijk om hun footprint te minimaliseren en verkopen ze vegan schoenen. Op deze manier laten ze zien dat ze meegaan met de hedendaagse maatschappelijke denkwijze. Kortom, Dr. Martens verkoopt niet enkel schoenen, maar ook een statement.

Verwen jezelf met extreem hoge kortingen

Tijdens Black Friday gaan er heel veel kortingen en mooie deals online, waardoor het soms erg overweldigend kan zijn. Ons advies is daarom om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Hierbij kun je aangeven welke categorieën jou aanspreekt, waardoor je vervolgens rond Black Friday van ons een mail ontvangt met de beste Black Friday deals binnen jouw interesses! Dus ook wanneer er mooie aanbiedingen zijn voor Dr. Martens. Zo geniet jij straks van nieuwe schoenen zonder klauwen met geld uit te geven. Helemaal mooi!

Relevante productcategorieën

Schoenen - Fashion - Tassen