Over BlackFridayNederland.nl

Over BlackFridayNederland.nl

BlackFridayNederland.nl is opgericht met als doel een oplossing te bieden voor de chaos van Black Friday aanbiedingen waarmee je wordt overspoeld in november van ieder jaar. Zeker tijdens bekende kortingsdagen als Black Friday, Cyber Monday en Singles Day kun je als consument het overzicht volledig kwijtraken. BlackFridayNederland.nl biedt een oplossing voor dit probleem met een snel, gebruiksvriendelijk en volledig overzicht van alle acties en aanbiedingen. 

Door het gebruik van deze overzichten kun je snel en eenvoudig jouw favoriete Black Friday deals selecteren. Je ziet geen enkele deal meer over het hoofd. Daarnaast ben je sneller op de hoogte, waardoor je jouw favoriete product kunt kopen voordat het uitverkocht raakt. BlackFridayNederland.nl zorgt dus op een eenvoudige manier voor meer shopplezier. 

Onze Waarden

De belangrijkste waarden van Black Friday Nederland zijn:

  • Hoge gebruiksvriendelijkheid
  • Innovatief (gebruik van de laatste technieken)
  • Nieuwswaardig
  • Gemak voor de consument

Onze Mijlpalen

Al vijf jaar op rij mag BlackFridayNederland.nl zich hét nummer 1 Black Friday platform van Nederland noemen. in 2015 ging de website van start met een bezoekersaantal van 200.000 in november. Dit inmiddels uitgegroeid tot meer dan 2 miljoen bezoekers in november van ieder jaar. Een groot deel van de Nederlandse consumenten gebruikt ons platform voor het checken van de beste deals en acties. 

Naast websitebezoekers is Black Friday Nederland ook trots op onze fans die duidelijk zichtbaar zijn via Social Media en e-mail. Op Facebook heeft Black Friday Nederland ongeveer 27.000 duizend volgers en op Instagram zijn dit er ongeveer 8.000. Tot slot worden er tijdens de Black Friday periode naar bijna 64.000 duizend abonnees nieuwsbrieven verstuurd met de allerbeste Black Friday deals.

Benieuwd hoe Black Friday 2024 is verlopen? Check dan alle data hier.

Wie zijn wij?

BlackFridayNederland.nl is een initiatief van Maddox Media. Maddox Media is een online publisher, gevestigd in ‘s-Hertogenbosch en gespecialiseerd in performance based End of Year Marketing. Met meer dan 2 miljoen gebruikers in november is BlackFridayNederland.nl het grootste online platform van Maddox Media. Naast Black Friday Nederland is Maddox Media eigenaar van Black Friday Expert en Cyber Monday Nederland. Alle drie de websites hebben als doel om de kortingsdagen voor de consument zo gemakkelijk mogelijk te maken, zodat iedereen optimaal profiteert van de aanbiedingen. 

Contact

Maddox Media is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Mocht je in contact willen komen omdat je een vraag of suggestie hebt, of misschien wel samen wilt werken, kan dit op de volgende manier: 

info@maddoxmedia.nl

Maddox Media B.V.
Parralelweg 30
5223 AL ‘s Hertogenbosch
KVK 71765727
BTW nummer: NL858840595B01

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.