Greetz Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van Greetz zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Greetz

100% tevredenheidsgarantie
7 dagen per week bezorging
Altijd uniek & persoonlijk

Black Friday Greetz: Hét online platform voor persoonlijke verrassingen

Wil je iemand echt persoonlijk verrassen? Dat doe je natuurlijk met Greetz. De verrassingskeuze is reuze: kaarten, bloemen, ballonnen, chocolade, dranken, taart & gebak en nog veel meer (foto)cadeaus. Wat is nou leuker om naast iemand te verrassen ook nog eens een goede deal te scoren! Afgelopen jaar ontving je tijdens Black Friday 25% korting op alle kaarten!

Voor ieder moment een persoonlijke verrassing

Of er nu iemand jarig is, aan een nieuwe fase in zijn of haar leven begint of een steuntje in de rug kan gebruiken, een klein gebaar kan veel betekenen. Greetz heeft voor ieder moment een persoonlijke verrassing.

Assortiment

Greetz heeft vele collecties van bekende merken waaronder Rituals, Leonidas, RUMAG, Loesje, Blond Amsterdam en Disney. Iemand verrassen kan met een mooi persoonlijk kaartje, een prachtig boeket, of één van de vele (gepersonaliseerde) cadeaus. De bloemen van Greetz komen rechtstreeks van de veiling in Aalsmeer en zijn dus dagvers!

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd - Boeken