Greetz Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Greetz zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Greetz

100% tevredenheidsgarantie
7 dagen per week bezorging
Altijd uniek & persoonlijk

Black Friday Greetz: Hét online platform voor persoonlijke verrassingen

Wil je iemand echt persoonlijk verrassen? Dat doe je natuurlijk met Greetz. De verrassingskeuze is reuze: kaarten, bloemen, ballonnen, chocolade, dranken, taart & gebak en nog veel meer (foto)cadeaus. Wat is nou leuker om naast iemand te verrassen ook nog eens een goede deal te scoren! Afgelopen jaar ontving je tijdens Black Friday 25% korting op alle kaarten!

Voor ieder moment een persoonlijke verrassing

Of er nu iemand jarig is, aan een nieuwe fase in zijn of haar leven begint of een steuntje in de rug kan gebruiken, een klein gebaar kan veel betekenen. Greetz heeft voor ieder moment een persoonlijke verrassing.

Assortiment

Greetz heeft vele collecties van bekende merken waaronder Rituals, Leonidas, RUMAG, Loesje, Blond Amsterdam en Disney. Iemand verrassen kan met een mooi persoonlijk kaartje, een prachtig boeket, of één van de vele (gepersonaliseerde) cadeaus. De bloemen van Greetz komen rechtstreeks van de veiling in Aalsmeer en zijn dus dagvers!

Relevante productcategorieën

Vrije Tijd - Boeken