Mantel Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van Mantel zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij Mantel

Gratis bezorging bij bestellingen vanaf €29,-
Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis
Gratis retourneren

Mantel Black Friday

Mantel is de best beoordeelde fietswinkel van Nederland. Je vindt er de beste fietsen en fietsonderdelen en je wordt er altijd met de beste service behandeld. Wanneer je een flinke fietstocht gaat maken, wil je dat al je producten van goede kwaliteit zijn, voordat je straks met fietspech langs de weg staat. Daarom zit je bij Mantel altijd goed. En tijdens de Mantel Black Friday aanbiedingen ontvang je ook nog eens leuke kortingen op heel veel verschillende fietsproducten!

Voorspellingen voor Black Friday 2022 Mantel

We verwachten voor Black Friday 2022 weer een week lang verschillende dagdeals. Iedere dag wordt er dus een nieuwe deal gestart die dan maar 24 uur geldig is. Dit betekent dat het slim is om Mantel in de ‘Black Week’ elke dag eventjes te checken. Houd dus iedere ochtend een plekje vrij in je agenda zodat jij er als een van de eerste bij bent!

Wanneer is Mantel Black Friday 2022?

Naar verwachting gaan de dagdeals van start op zaterdag 19 november. Hiermee zijn er dus zes dagen lang dagelijkse deals te vinden bij Mantel. De laatste dagaanbieding wordt dus op vrijdag 25 november, op Black Friday zelf, bekendgemaakt! Het is dus bijna een hele week genieten! Vandaar ook de naam ‘Black Week’ in plaats van Black FriDAY!

Mantel Black Friday deals van eerdere edities

  • 33% korting op een Topeak Joe Blow Sport II fietspomp;
  • Bij inschrijving van de nieuwsbrief kon je kans maken op €100 shoptegoed;
  • 21% korting op de Craft Active Crewneck;
  • Tot 64% korting op verschillende fietsbanden.

Mantel fiets

Een van de belangrijkste producten dat Mantel aanbiedt zijn natuurlijk de fietsen. Of je nu een e-bike, racefiets, mountainbike of een stadsfiets zoekt. Je vindt het allemaal bij Mantel. Ook kinderfietsen, omafietsen en moederfietsen hebben ze in alle soorten en maten. Welke type fiets je ook zoekt, deze fietsenwinkel heeft genoeg keuze voor jou!

Huidige deals en acties

Nu al zin om een flinke tocht of gewoon een klein rondje te gaan fietsen op een nieuwe mooi e-bike? Check dan alvast de huidige aanbiedingen in ons winkeloverzicht!

Relevante productcategorieën

Vrije tijd - Sport 

Interessante pagina's