Filters
639 deals

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De beste Black Friday deals scoren?!

Ongekend goede deals…. Daar draait het om tijdens Black Friday 2024! Verschillende Nederlandse winkels doen mee aan de van origine Amerikaanse dag waarop de winkels geweldige kortingen aanbieden. Ieder jaar wordt het fenomeen populairder en sluiten zich meer winkels aan bij het kortingsfestijn. Er worden niet alleen maar meer Black Friday deals georganiseerd, maar ze worden ook ieder jaar scherper. Het enige nadeel is dat deze aanbiedingen vaak slechts kort geldig zijn of snel uitverkocht raken. Black Friday 2024 is dus vooral geschikt voor snelle beslissers of mensen die al weten wat ze willen hebben! Wacht niet langer en sla je slag met de bovenstaande Black Friday deals! Neem dus snel een kijkje! Om jezelf goed voor te bereiden kun je van tevoren een verlanglijstje maken met producten die je in de gaten wilt houden! En schrijf ook alvast de data in je agenda; vrijdag 29 november is het grote feest, maar vanaf vrijdag 22 november gaan de meeste acties al van start.

Hoe goed zijn die Black Friday deals eigenlijk?

Hoe scherp de prijzen zijn, is natuurlijk afhankelijk van diverse factoren. Dit verschilt per winkel, product en natuurlijk maakt je eigen beleving het ook anders. Wat in ieder geval zeker is, is dat de winkels de producten enkele tientallen procenten afprijzen in vergelijking tot de gebruikelijke winkelwaarde. Ben je dus al een tijd op zoek naar een specifiek product en wordt deze tijdens Black Friday aangeboden, dan kun je er zeker van zijn dat je een goede slag kunt slaan. Dit product ga je waarschijnlijk nergens anders goedkoper vinden! Verzeker jezelf vooraf van alle interessante Black Friday deals uit Nederland en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Welke deals zijn het meest interessant tijdens Black Friday?

Ieder jaar vliegen de elektronica Black Friday deals ons om de oren! Zo wordt er vaak met laptops, televisies, smartphones en spelconsoles gestunt! Voornamelijk voorgangers van deze producten worden flink afgeprijsd. Zo is bijvoorbeeld de PS5 uitgebracht, hierbij gaan de prijzen voor de PS4 heel sterk dalen! Of de Samsung Galaxy S23 is bijvoorbeeld ook uitgebracht, hierbij gooien winkels de oudere modellen vaak in de aanbieding met een goede deal. Voorbeelden zijn de Galaxy S22, Galaxy A52 en de Galaxy A72. Dus wij raden jullie aan dit soort producten te checken voor de beste Black Friday deals met flinke kortingen! Winkels die daarbij handig zijn om in de gaten te houden zijn o.a. grote webshops als MediaMarkt, Coolblue, Amazon en Bol.com.

Nog een tip; ga vooral online shoppen om de beste aanbiedingen te scoren tijdens Black Friday. Dit omdat je dan niet alle moeite hebt gedaan om naar de winkel te gaan om er vervolgens achter te komen dat het product van je verlanglijstje uitverkocht is. Daarbij is het natuurlijk hartstikke makkelijk om online de beste deal te scoren, omdat je daarmee minder tijd kwijt bent en in één oogopslag op de hoogte bent van de deelnemende winkels en de voorraad van de beste deals. En je dit allemaal kan doen vanuit je comfortabele huis.

Wanneer is Black Friday 2024?

Black Friday 2024 valt dit jaar op vrijdag 29 november 2024. Maar veel winkels starten hun Black Friday aanbiedingen met hoge kortingen al een stuk eerder, namelijk op vrijdag 22 november. Op deze dag wordt het startschot gegeven van de ‘Black Week‘. De deals van deze week lopen vaak weer af op Cyber Monday 2024, op maandag 2 december. Hierdoor duurt Black Friday zeker 11 dagen lang en is er dus genoeg tijd om te genieten van hoge korting op jouw favoriete deal!

Wil je weten welke Black Friday deals elke winkel specifiek heeft? Zodat jij je nog beter kan voorbereiden? Check dan ons winkeloverzicht! Hiermee ben jij zeker als eerste bij de beste Black Friday 2024 deals en kun je direct shoppen en je slag slaan!