Filters
321 deals
Sorteer op:

Geen deals missen? Profiteer dan van de nieuwsbrief!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

Black Friday deals scoren?!

Ongekend goede deals…. Daar draait het om tijdens Black Friday! Verschillende Nederlandse winkels doen mee aan de van origine Amerikaanse dag waarop de winkels geweldige kortingen aanbieden. Ieder jaar wordt het fenomeen populairder en sluiten zich meer winkels aan bij het kortingsfestijn. Er worden niet alleen maar meer Black Friday deals georganiseerd, maar ze worden ook ieder jaar scherper. Het enige nadeel is dat deze aanbiedingen vaak slechts kort geldig zijn of snel uitverkocht raken. Black Friday is dus vooral geschikt voor snelle beslissers! Wacht niet langer en sla je slag met de bovenstaande productdeals! Neem dus snel een kijkje! Om jezelf goed voor te bereiden kun je van tevoren een verlanglijstje maken met producten die je in de gaten wilt houden! En schrijf ook alvast de date in je agenda! Vrijdag 27 november begint het feest!

Hoe goed zijn die deals eigenlijk?

Hoe scherp de prijzen zijn, is natuurlijk afhankelijk van diverse factoren. Dit verschilt per winkel, product en natuurlijk maakt je eigen beleving het ook anders. Wat in ieder geval zeker is, is dat de winkels de  producten enkele tientallen procenten afprijzen in vergelijking tot de gebruikelijke winkelwaarde. Ben je dus al een tijd op zoek naar een specifiek product en wordt deze tijdens Black Friday aangeboden, dan kun je er zeker van zijn dat je een goede slag kunt slaan. Dit product ga je waarschijnlijk nergens anders goedkoper vinden! Verzeker jezelf vooraf van alle interessante Black Friday deals uit Nederland en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

Welke deals zijn het meest interessant?

Ieder jaar vliegen de elektronica Black Friday deals ons om de oren! Zo wordt er vaak met laptops, televisies, smartphones en spelconsoles gestunt! Voornamelijk voorgangers van deze producten worden flink afgeprijsd. Zo is bijvoorbeeld de PS5 uitgebracht, hierbij gaan de prijzen voor de PS4 heel sterk dalen! Of de Samsung Galaxy S20 is bijvoorbeeld ook uitgebracht, hierbij gooien winkels de oudere modellen vaak in de aanbieding. Voorbeelden zijn de Galaxy S10, Galaxy A50 en de Galaxy S8. Dus wij raden jullie aan dit soort producten te checken!

Wil je weten welke Black Friday deals elke winkel specifiek heeft?  Zodat jij je nog beter kan voorbereiden? Check dan ons winkeloverzicht! Hiermee ben jij er zeker als eerste bij! Dus checken maaaar….