ARKET Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van ARKET zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij ARKET

Verzending vanaf €100,- gratis
Levertijd:2-3 werkdagen
Express leveren mogelijk

ARKET Black Friday

ARKET heeft een breed assortiment bestaande uit fashion, eten & drinken, parfums, beauty en woonitems. Je kunt er terecht voor bijna alles. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jurk, nieuwe mascara of een nieuwe lamp, bij ARKET grijp je nooit mis.

Voorspellingen voor ARKET Black Friday 2022

ARKET heeft ieder jaar een bijzondere deal. Zo organiseren ze in de Black Week iedere dag een deal waarbij je korting krijgt op een bepaalde kleur binnen de items. Zoals 25% korting op witte items op woensdag of 25% korting op de zwarte items op Black Friday zelf. We verwachten dezelfde aanbieding voor Black Friday 2022.

Wanneer is ARKET Black Friday 2022?

We verwachten dat de eerste deal start op maandag 21 november. De laatste deal wordt daarbij georganiseerd op vrijdag 25 november, op Black Friday zelf. Iedere dag wordt er een andere actie georganiseerd, dus we raden je ARKET elke dag even snel te checken om goed op de hoogte te blijven.

ARKET Black Friday deals van eerdere edities

Afgelopen Black Friday editie verliepen de acties als volgt: 

-       25% korting op de blauwe items op de maandag;

-       25% korting op de grijze items op dinsdag;

-       25% korting op de witte items op woensdag;

-       25% korting op de groene items op donderdag;

-       25% korting op de zwarte items op Black Friday.

ARKET sale

ARKET heeft niet alleen Black Friday acties, maar ook regelmatig sales. Zo organiseert de winkel een summer sale in juni, een mid-season sale in maart en een autumn/winter sale in januari. Afgelopen edities ontving je tot 50% korting online en in de winkels.

Huidige deals en acties

Alle verschillende deals en acties zijn nu al terug te vinden tussen onze product deals en in ons winkeloverzicht. Zoals de huidige sale of andere speciale aanbiedingen.