ARKET Black Friday 2024

Black Friday ARKET
De Black Friday 2024 deals van ARKET zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij ARKET

Verzending vanaf €100,- gratis | Levertijd:2-3 werkdagen | Express leveren mogelijk

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

ARKET Black Friday

ARKET heeft een breed assortiment bestaande uit fashion, eten & drinken, parfums, beauty en woonitems. Je kunt er terecht voor bijna alles. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe jurk, nieuwe mascara of een nieuwe lamp, bij ARKET grijp je nooit mis.

Voorspellingen voor ARKET Black Friday 2024

ARKET heeft ieder jaar een bijzondere deal. Zo organiseren ze in de Black Week iedere dag een deal waarbij je korting krijgt op een bepaalde kleur binnen de items. Zoals 25% korting op witte items op woensdag of 25% korting op de zwarte items op Black Friday zelf. We verwachten dezelfde aanbieding voor Black Friday 2024.

Wanneer is ARKET Black Friday 2024?

We verwachten dat de eerste deal start op maandag 25 november. De laatste deal wordt daarbij georganiseerd op vrijdag 29 november, op Black Friday zelf. Iedere dag wordt er een andere actie georganiseerd, dus we raden je ARKET elke dag even snel te checken om goed op de hoogte te blijven.

ARKET Black Friday deals van eerdere edities

Afgelopen Black Friday editie verliepen de acties als volgt: 

-       25% korting op de blauwe items op de maandag;

-       25% korting op de grijze items op dinsdag;

-       25% korting op de witte items op woensdag;

-       25% korting op de groene items op donderdag;

-       25% korting op de zwarte items op Black Friday.

ARKET sale

ARKET heeft niet alleen Black Friday acties, maar ook regelmatig sales. Zo organiseert de winkel een summer sale in juni, een mid-season sale in maart en een autumn/winter sale in januari. Afgelopen edities ontving je tot 50% korting online en in de winkels.

Huidige deals en acties

Alle verschillende deals en acties zijn nu al terug te vinden tussen onze product deals en in ons winkeloverzicht. Zoals de huidige sale of andere speciale aanbiedingen.