KLM Black Friday 2024

Black Friday KLM
De Black Friday 2024 deals van KLM zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij KLM

Telefonische klantenservice 24/7 bereikbaar | Spaar met het Flying Blue spaarprogramma

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday KLM: Fly away met KLM!

Black Friday is van origine een officiële feestdag uit Amerika welke tegenwoordig ook steeds populairder wordt in Nederland. Hiervoor mogen we de Amerikanen dankbaar zijn, want Black Friday staat geheel in het teken van flinke kortingen en mooie deals. Zo ook met KLM vliegtickets Black Friday deals! Nu ben je misschien bekend met de KLM werelddeals of de KLM package deals en vraag je je af of de Black Friday deals nóg voordeliger gaan zijn. Ons antwoord is ja! En dat laten we je graag zien;

Blue Fly Days

Vorig jaar had de KLM ticketaanbiedingen onder de naam ‘Blue Fly Days’. Er werden veel tickets aangeboden voor een lagere prijs dan ooit. Genoeg keuze dus! Gelukkig heb je er even de tijd voor, want in 2023 waren deze deals drie dagen geldig.

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat een bedrijf z’n strategie aanpast, maar naar verwachting doet KLM ook tijdens Black Friday 2024 weer mee met hun actie genaamd ‘Blue Fly Days’. Gebaseerd op de data van vorig jaar gaat dit waarschijnlijk van 30 t/m 2 november zijn.

Over KLM

KLM werd op 7 oktober 1919 opgericht. Daarmee is KLM de oudste luchtvaartmaatschappij welke nog steeds opereert onder de oorspronkelijke naam. De luchtvaartmaatschappij heeft maar liefst 160 bestemmingen, waarvan 87 in Europa en 73 intercontinentaal, met Amsterdam als hun thuisbasis. KLM wilt het verschil maken door oprechte aandacht te geven aan klanten zodat zij zich erkend, prettig en op hun gemak voelen. Hiermee zorgt KLM voor een onvergetelijke vliegervaring.

Black Friday 2024 vakantieplannen 

Welverdiend op vakantie gaan of eindelijk aan die ene reis beginnen is al een feest op zich. Wanneer je daarbij met KLM vliegt wordt het een onvergetelijk knalfeest. Zeker wanneer je je vliegtickets boekt met Black Friday kortingen! Zorg daarom dat je op de hoogte blijft van alle Black Friday vakantie deals van 2024, want wie weet zit jij straks in een KLM-vliegtuig onderweg naar Aruba met geld over voor een extra cocktail (of twee)!

Tip: er zeker van zijn dat je als een van de eerste op de hoogte bent van de KLM deals? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Relevante productcategorieën

Vliegtickets - Reizen

Interessante pagina's