OGER Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van OGER zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij OGER

Gratis bezorging
Live chat
30 dagen retourrecht

OGER Black Friday

De missie van OGER is om de man beter te kleden. De man wordt steeds modebewuster en daar draagt OGER aan bij. De winkel biedt mooie merken aan als Santoni, Stone Island en Corneliani. Deze merken hebben ook wel een stevig prijskaartje en daarom kijken wij al uit naar de OGER Black Friday aanbiedingen die ons hopelijk scherpe prijzen gaan brengen.

Voorspellingen voor OGER Black Friday 2022

Het blijft een verrassing wat OGER tijdens deze populaire feestdag voor ons in petto heeft. Wanneer we kijken naar soortgelijke kledingzaken zoals C.P. Company en Parajumpers, verwachten we hele mooie aanbiedingen! De kortingen op kleding lopen ieder jaar weer hoog op en Black Friday 2022 gaat niet anders zijn! Zo ontving je 50% korting op Corneliani items en 50% korting op de Donna collectie

Wanneer zijn de Black Friday acties?

We kunnen de looptijd van de OGER acties niet met zekerheid vermelden, maar we kunnen natuurlijk wel een voorspelling geven. We verwachten dat de Black Friday actie vier dagen gaat gelden. Namelijk van vrijdag 25 november t.e.m. maandag 28 november, op Cyber Monday. Vier dagen scoren dus!

Relevante productcategorieën 
Fashion - Kleding - Schoenen - Merkkleding - Jassen

Interessante pagina’s