Filters

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden

De deelnemende winkels van 2020

Op deze pagina vind je een overzicht met de deelnemende Black Friday winkels en hun aanbiedingen tijdens Black Friday 2020! We updaten deze pagina regelmatig wanneer er nieuwe aanbiedingen bekend worden en zetten ze op “NU GELDIG” wanneer deze beschikbaar zijn. Voor de meeste winkels zijn de aanbiedingen geldig van vrijdag 27 november tot en met maandag 30 november (Cyber Monday). Let echter wel goed op, want veel winkels beginnen steeds eerder met hun aanbiedingen. Iedere winkel wil dé beste deal hebben en hoge verkoopcijfers krijg je natuurlijk alleen wanneer je als eerste de beste deal aanbiedt. Blijf op de hoogte van de beste deals van de deelnemende Black Friday winkels.

Succes Black Friday vorig jaar

In 2019 waren er meer dan 212 winkels die deelnamen aan Black Friday, waaronder (web)winkels als BCC, MediaMarkt, Coolblue en Bol.com. Deze winkels beschikten over zeer scherpe en uitgebreide aanbiedingen tijdens Black Friday. Wij verwachten in 2020 wederom een sterke stijging in het aantal deelnemende winkels en nog scherpere kortingen. Black Friday Nederland monitort al deze winkels en selecteert de beste deals en acties voor jou. Op basis van historische informatie en aanmeldingen op ons platform verwachten wij dat de bovenstaande winkels weer gaan stunten met Black Friday Deals tijdens Zwarte Vrijdag!