Filters
167 winkels

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De deelnemende winkels van 2023

Op deze pagina vind je een overzicht met de deelnemende Black Friday winkels en hun aanbiedingen tijdens Black Friday 2023! We updaten deze pagina regelmatig wanneer er nieuwe aanbiedingen bekend worden en zetten ze op “NU GELDIG” wanneer deze beschikbaar zijn. Voor de meeste winkels zijn de aanbiedingen geldig van vrijdag 24 november tot en met maandag 27 november (Cyber Monday 2023). Let echter wel goed op, want veel winkels beginnen steeds eerder met hun aanbiedingen. Iedere winkel wil dé beste deal hebben en hoge verkoopcijfers krijg je natuurlijk alleen wanneer je als eerste de beste deal aanbiedt. Blijf op de hoogte van de beste deals van de deelnemende Black Friday winkels.

Wat zijn de beste Black Friday deals? 

De beste Black Friday deals tijdens Black Friday 2023 gaan te vinden zijn binnen de categorieën elektronica, Apple, gaming en telefonie. De bovenstaande winkels zijn daarbij slim om in de gaten te houden. Want wil je de beste Black Friday aanbiedingen met hoge kortingen scoren? Check dan het winkeloverzicht voor de beste aanbiedingen bij alle Black Friday winkels.

Wanneer is Black Friday?

Black Friday in Nederland valt op vrijdag 24 november, dit is de dag na Thanksgiving. Alleen er zijn veel winkels die hun deals de gehele Black Friday Week laten gelden. Hierbij gaan de Black Friday aanbiedingen van start op vrijdag 17 november en lopen ze weer af tijdens Cyber Monday.

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2023?

De kortingen kunnen tijdens Black Friday 2023 wel oplopen tot 80% a 90%. Afgelopen jaar ontving je tot 90% korting op heel veel artikelen. Voor Black Friday 2023 verwachten we soortgelijke kortingspercentages te mogen ontvangen. 

Succes Black Friday vorig jaar

In 2021 waren er meer dan 202 winkels die deelnamen aan het kortingsfestijn, waaronder (web)winkels als BCCMediaMarkten Bol.com. Deze winkels beschikten over zeer scherpe en uitgebreide aanbiedingen tijdens Black Friday. Maar ook Coolblue Black Friday deals zijn zeker acties die je goed in de gaten moet houden. Wij verwachten in 2023 wederom een sterke stijging in het aantal deelnemende winkels en nog scherpere kortingen. Black Friday Nederland monitort al deze winkels en selecteert de beste deals en acties voor jou. Op basis van historische informatie en aanmeldingen op ons platform verwachten wij dat de bovenstaande winkels weer gaan stunten met Black Friday Deals tijdens Zwarte Vrijdag!