Filters
182 winkels

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De deelnemende winkels van 2024

Op deze pagina vind je een overzicht met de deelnemende Black Friday winkels en hun aanbiedingen tijdens Black Friday 2024! We updaten deze pagina regelmatig wanneer er nieuwe aanbiedingen bekend worden en zetten ze op “NU GELDIG” wanneer deze beschikbaar zijn. Voor de meeste Black Friday winkels zijn de aanbiedingen geldig van vrijdag 29 november tot en met maandag 2 december (Cyber Monday 2024). Let echter wel goed op, want veel winkels beginnen steeds eerder met hun aanbiedingen. Iedere winkel wil dé beste deal hebben en hoge verkoopcijfers krijg je natuurlijk alleen wanneer je als eerste de beste deal aanbiedt. Blijf op de hoogte van de beste deals van de deelnemende Black Friday winkels.

Wat zijn de beste Black Friday deals? 

De beste Black Friday deals tijdens Black Friday 2024 gaan te vinden zijn binnen de categorieën elektronica, Apple, gaming en telefonie. De bovenstaande winkels zijn daarbij slim om in de gaten te houden. Want wil je de beste Black Friday actie met hoge kortingen scoren? Check dan het winkeloverzicht voor de beste aanbiedingen bij alle Black Friday winkels.

Wanneer is Black Friday?

Het populaire kortingsevenement valt op vrijdag 29 november, dit is de dag na Thanksgiving. Alleen er zijn veel winkels die hun deals de gehele Black Week laten gelden. Hierbij gaan de Black Friday aanbiedingen van start op vrijdag 22 november en lopen ze weer af op maandag 2 december, ook wel Cyber Monday genoemd.

Hoeveel korting tijdens Black Friday 2024?

De kortingen kunnen tijdens Black Friday 2024 wel oplopen tot 80% a 90%. Afgelopen jaar ontving je tot 90% Black Friday korting op heel veel artikelen. Voor Black Friday 2024 verwachten we soortgelijke kortingspercentages te mogen ontvangen. 

Succesvolle Black Friday deelnemers van vorig jaar

In afgelopen jaren waren er meer dan 250 winkels die deelnamen aan het kortingsfestijn, waaronder (web)winkels als Amazon, MediaMarkt en Bol. Deze winkels beschikten over zeer scherpe en uitgebreide aanbiedingen tijdens Black Friday. Maar ook Coolblue deals zijn zeker acties die je goed in de gaten moet houden. Wij verwachten in 2024 wederom een sterke stijging in het aantal deelnemende winkels en nog scherpere kortingen. BlackFridayNederland monitort al deze Black Friday winkels en selecteert de beste deals en acties voor jou. Op basis van historische informatie en aanmeldingen op ons platform verwachten wij dat de bovenstaande Black Friday deelnemers weer gaan stunten met Black Friday Deals tijdens Zwarte Vrijdag! Ga dus zeker lekker shoppen bij de populairste winkels (of uiteraard andere winkels met hoge korting) en profiteer van de speciale aanbiedingen, want die zijn absoluut de moeite waard!