Winkel header

Daily Paper Black Friday 2020

De actie van Daily Paper voor Black Friday 2020 is helaas nog niet bekend.

De voordelen van shoppen bij Daily Paper

Gratis bezorging
Retourneren binnen 30 dagen
Niet helemaal wat je zoekt? Geeft niks want we hebben meer!
Naar winkels

Black Friday Daily Paper

Black Friday, een Amerikaanse feestdag welke altijd gevierd wordt op de vrijdag direct na Thanksgiving. Deze dag bestaat uit grandioze kortingen op een breed aanbod van verschillende retailers. Tegenwoordig vieren ze dit niet meer alleen in Amerika, ook Nederland mag van geluk spreken. Black Friday is een heerlijke gelegenheid om kleding van je favoriete merken te kopen met spectaculaire kortingen, zo ook van Daily Paper Black Friday deals! Scoor dus nu onwijs veel korting op een toffe Daily Paper trui of Daily Paper broek! En niet onbelangrijk, vorig jaar had Daily Paper een speciale 48-hour Sale! Een grote kans dus dat ook in 2020 vrijdag en zaterdag Daily Paper deals te verkrijgen zijn!

Black Friday 2020

Afgelopen jaar deed Daily Paper zelf mee in de vorm van een 48 uur durende (online) sale. Deze sale bestond uit verschillende items uit de klassieke collectie én items uit collecties van samenwerkingen. Wij verwachten dat Daily Paper hetzelfde gaat doen tijdens Black Friday 2020. Daarnaast zijn er externe winkels waar Daily Paper collecties verkocht worden, denk hierbij aan de Bijenkorf en Freshcotton. Ons advies is om ook deze in de gaten te houden rond 27 november.

Over Daily Paper

Daily Paper is van origine een modemerk uit Amsterdam welke opgericht werd door drie vrienden, allemaal met een Afrikaanse achtergrond. Grappig is het feit dat Daily Paper eerst in 2008 begon als een blog met daarop modeartikelen en verslagen van muziek- en kunstevenementen. Om meer bezoekers te trekken naar hun blog begonnen ze met het weggeven van simpele T-shirts aan mensen die ze geïnterviewd hadden. Op deze T-shirts stond de naam van hun blog gedrukt, elke keer op een andere manier. Op een gegeven moment groeide hun bekendheid. Niet vanwege hun blog, maar vanwege de T-shirts! Nu elf jaar later zijn ze een wereldwijd bekend modemerk met allerlei collecties gebaseerd op verschillende Afrikaanse thema’s. Daarnaast houden ze met hun kleding rekening met authenticiteit en maatwerk in combinatie met comfortabele materialen. Hun aanbod bestaat daarbij uit Daily Paper dames en heren kleding met o.a. hoodies, T-shirts, truien, broeken, sneakers, caps en meer.

Black Friday verlanglijstje

Dat Daily Paper een tof merk is met onwijs leuke kleding hoeven we je waarschijnlijk niet meer uit te leggen. Wat we je wel nog willen meegeven is de tip om de nieuwsbrief in de gaten te houden. Met de nieuwsbrief brengen we je namelijk als een van de eerste op de hoogte van alle Black Friday aanbiedingen, dus ook van de Daily Paper Black Friday deals! Op deze manier ben jij er zeker van dat je geen enkele deal mist en je binnenkort kunt shinen met bijvoorbeeld een nieuwe Daily Paper trui!