Zeeman Black Friday 2021

De Black Friday 2021 deals van Zeeman zijn nog onbekend. Rond vrijdag 19 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Zeeman

Levering binnen 2 werkdagen
Gratis verzending vanaf €50,-
30 dagen bedenktijd

Black Friday Zeeman: Eenvoudig en goedkoop shoppen

Zeeman is natuurlijk dé winkel waar je voor een laag prijsje helemaal los kunt gaan. Shop de fashion collectie van je kids bij elkaar of kijk voor jezelf naar de leukste hebbedingetjes. Bij Zeeman winkel je slim en snel. Tijdens Black Friday 2021 kun je de leukste Zeeman producten nu nóg goedkoper vinden. Bereid je goed voor en mis niks van deze kortingsdag in november!

Jan Zeeman opende in 1967 de eerste Zeeman winkel in Alphen aan den Rijn. Met het idee van een ‘supermarkt voor kleding’ promootte hij Zeeman in Nederland. Dit werkte zo goed dat er steeds meer vestigingen bij kwamen. Inmiddels zit Zeeman in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Spanje. Jan Zeeman is nog steeds de trotse eigenaar van dit keten. Tegenwoordig krijgt Zeeman een steeds modernere stijl, helemaal met de toevoeging van de grijze kleur. We zijn weer benieuwd naar de Black Friday fashion en andere koopjes die we kunnen verwachten op 26 november. Jij ook?

Zeeman: fashion voor alledag

Wat kun je verwachten met Black Friday van Zeeman? Waarschijnlijk torenhoge korting op de leukste kleding. Bij Zeeman vind je bijvoorbeeld T-shirts met leuke prints voor je kids maar ook sweaters en hoodies: echte kleding voor alledag. Het leuke is dat je bij Zeeman niet 1 T-shirt koopt, maar gelijk vijf. De fashion is namelijk zó goedkoop dat je jouw favoriete shirt in verschillende varianten kunt aanschaffen. Behalve shirts vind je bij Zeeman veel verzorgingsartikelen, cosmetica en artikelen voor in jouw woning. Schaf de leukste handdoeken aan voor een kleine prijs, de beste schoonmaakdoeken en het bedtextiel dat het beste past in jouw slaapkamer. Abonneer je op de nieuwsbrief om zeker te weten dat je de artikelen in jouw verlanglijstje ook daadwerkelijk aan kunt schaffen. Je krijgt dan in de week van Black Friday nieuwsbrieven met dé beste fashion & wonen deals die actief zijn.


Vorig jaar ging Zeeman voor kleur en kon je wit Zeeman T-shirt scoren voorzien van mooie kleuren!

Relevante productcategorieën

Baby - Lingerie

Interessante pagina's