Sixt Black Friday 2024

Sixt Black Friday
De Black Friday 2024 deals van Sixt zijn nog niet bekend! Vanaf 22 november starten de eerste deals. Bekijk deze pagina dan opnieuw! Of klik op de "Bekijk alle deals" button om naar alle huidige aanbiedingen te gaan.

De voordelen van shoppen bij Sixt

Betrouwbaar en gecertificeerd | Autoverhuur in meer dan 100 landen | Persoonlijke & zakelijke huur

De eerste deals niet missen?!

Door je in te schrijven bevestig je dat je de nieuwsbrief van Black Friday Nederland wilt ontvangen in je mailbox en ga je akkoord met de voorwaarden.

De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Sixt

Bij Sixt kun je de beste huurauto’s huren. Bij dit bedrijf zijn de huurauto’s niet alleen goedkoop, maar ook betrouwbaar. Daarnaast zijn de auto’s die worden verhuurd gemiddeld niet meer dan een half jaar oud, zodat jij bent verzekerd van kwaliteit. Ook kun je bij Sixt terecht voor een busje, een SUV, een luxe auto of een cabrio. Je kunt er zelfs terecht voor een leenauto. Bovenal kun je bij Sixt terecht voor mooie Black Friday Sixt aanbiedingen!

Voorspellingen voor Black Friday 2024 Sixt

De acties van Sixt gelden altijd wereldwijd, daarmee kun jij je reis met een gerust hart boeken. We verwachten daarbij voor Black Friday 2024 dat de acties gelijkwaardig aan voorgaande jaren gaan zijn. Zo ontving je bijvoorbeeld 25% korting op een auto of 20% korting op alles.

Wanneer zijn de Black Friday 2024 acties?

We verwachten dat de Black Friday actie alleen voor 1 dag gaat gelden, dus echt alleen op vrijdag 29 november. Dit betekent dat je maar 24 uur hebt, dus er snel bij moet zijn. Wees hier dus alert op!

Interessante pagina’s

VakantiesVrije tijd