Sixt Black Friday 2023

Sixt Black Friday
De Black Friday 2023 deals van Sixt zijn nog onbekend. Rond vrijdag 17 november starten de eerste deals. Check deze pagina dan opnieuw!

De voordelen van shoppen bij Sixt

Betrouwbaar en gecertificeerd | Autoverhuur in meer dan 100 landen | Persoonlijke & zakelijke huur
De populairste categorieën:
Slide 1 of 10
Apple
Nintendo Switch
PlayStation
Sonos
Televisies
Gaming
Laptops
Philips Hue
Samsung Galaxy
Alle categorieën

Black Friday Sixt

Bij Sixt kun je de beste huurauto’s huren. Bij dit bedrijf zijn de huurauto’s niet alleen goedkoop, maar ook betrouwbaar. Daarnaast zijn de auto’s die worden verhuurd gemiddeld niet meer dan een half jaar oud, zodat jij bent verzekerd van kwaliteit. Ook kun je bij Sixt terecht voor een busje, een SUV, een luxe auto of een cabrio. Je kunt er zelfs terecht voor een leenauto. Bovenal kun je bij Sixt terecht voor mooie Black Friday Sixt aanbiedingen!

Voorspellingen voor Black Friday 2023 Sixt

De acties van Sixt gelden altijd wereldwijd, daarmee kun jij je reis met een gerust hart boeken. We verwachten daarbij voor Black Friday 2023 dat de acties gelijkwaardig aan voorgaande jaren gaan zijn. Zo ontving je bijvoorbeeld 25% korting op een auto of 20% korting op alles.

Wanneer zijn de Black Friday 2023 acties?

We verwachten dat de Black Friday actie alleen voor 1 dag gaat gelden, dus echt alleen op vrijdag 24 november. Dit betekent dat je maar 24 uur hebt, dus er snel bij moet zijn. Wees hier dus alert op!

Interessante pagina’s

VakantiesVrije tijd