The Sting Black Friday 2022

De Black Friday 2022 deals van The Sting zijn helaas nog niet bekend. Vanaf 18 november 2022 starten de meeste aanbiedingen. Bekijk deze pagina dan opnieuw om alle Black Friday deals te bekijken.

De voordelen van shoppen bij The Sting

Gratis bezorging
Niet goed, geld terug
Bedenk termijn van 14 dagen
Gratis retourneren

Black Friday The Sting

Amy & Ivy, Distrikt Women en Seven Sisters... Of voor de mannen; Ashes To Dust, Lost Minds en Non Grada. Komen deze merken je bekend voor? Dan ben je waarschijnlijk iemand die vaak bij The Sting te vinden is! En gelijk heb je, want elke keer blijft deze winkel de consument weer verrassen met een mooi, verrassend aanbod. Daarom zijn wij dan ook meer dan enthousiast over het feit dat The Sting aanwezig is in het aanbod van dé koopjesdag van het jaar; Black Friday. Wat The Sting voor Black Friday 2022 voor ons in petto heeft is nog onbekend, maar wij zijn er zeker van dat ze ons ook dit jaar niet gaan teleurstellen. Houd deze pagina dus goed in de gaten!

Over The Sting

Het is alweer 30 jaar geleden dat The Sting zijn eerste winkel opende in Tilburg. Met grensverleggende kleding, creativiteit, humor en een oprechte bedrijfsfilosofie waren ze vastberaden om de modewereld te gaan veroveren. En dit met succes. Tegenwoordig zijn ze namelijk in bijna elke stad in Nederland te vinden. Maar dat niet alleen, ook in België, Duitsland en in de UK kun je vol bewondering een Sting winkel binnenlopen. Met meer dan 70 winkels is er dus een grote kans dat jij tijdens Black Friday de perfecte deal mee naar huis neemt!

Mis geen enkele deal!

Voor je het weet is het Black Friday en word je overspoeld met de tofste aanbiedingen. Zorg er daarom voor dat je voorbereid aan de slag gaat. Dit doe je door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Op deze manier kunnen wij jou op de hoogte houden van de belangrijkste nieuwtjes en de beste Black Friday deals. Wat wil je nog meer?! Schrijf je daarom snel hier in!

Relevante productcategorieën

Fashion - Schoenen - Sieraden

Interessante pagina's